Nikola Rokvić i Bojana Barović: Sin stiže na proleće

Autor:

08.01.2019 10:20

Foto:

Foto:



Pevaču Nikoli Rokviću i manekenki Bojani Barović polako se ostvaruju snovi da imaju veliku porodicu: osim što svakog dana prisustvuju novoj čaroliji s dvogodišnjom kćerkom Leonom, u martu očekuju rođenje sina

Bračnom paru Bojani Barović (35) i Nikoli Rokviću (33) lako je da odgovori na pitanje šta je najvažnija stvar koji im se dogodila u prethodnoj godini. Ako izuzmemo uspehe na poslu i činjenicu da je njihova dvogodišnja kćerka Leona krenula u vrtić, najznačajnija je bila vest da će njihova tročlana porodica postati bogatija za još jednog člana, dečaka koji će na svet doći u martu, a kome još uvek nisu smislili ime.

Bojana, kako podnosite trudnoću i po čemu se ova razlikuje od prethodne?

Bojana: U sedmom sam mesecu i mogu da kažem da ovu trudnoću lakše podnosim jer sam svesna šta me sve čeka. Znam kako treba da se hranim, šta smem da radim, da je gorušica normalna stvar u nekom trenutku. S druge strane mi je i teže jer imam obaveze oko Leone. U ovoj trudnoći mnogo manje vremena mogu da odvojim za sebe, ali mi ono brže prolazi.

Kako ste objasnili Leoni da joj uskoro dolazi brat?

Bojana: Mislim da ona nije svesna šta je čeka, ali zasad voli moj stomak, grli ga i ljubi. Kad dođe brat, sigurno joj neće biti svejedno, ali mi smo našli dobar način da joj nagovestimo šta nas sve očekuje. Pošto ona već dugo želi bicikl, rekli smo joj da će joj ga doneti bata.

Ostatak intervjua sa Nikolom Rokvićem i Bojanom Barović pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 7. januara!

Maja Gašić

Autor