Milena Vučić u novoj "Gloriji": Boemska rapsodija za bebu

Autor:

15.11.2017 10:22

Foto:

Foto:



Uz tonove čuvenog hita grupe Queen pevačica se porodila krajem oktobra i na svet donela dečaka Nikšu, koga je s nestrpljenjem čekao da uzme u naručje njegov tata, muzičar Nikola Burovac

Supružnici, muzičari Milena Vučić (31) i Nikola Burovac (36) postali su roditelji malog Nikše 27. oktobra. Dečak je na svet došao uz pesmu “Bohemian Rhapsody” grupe Queen. Ponosna mama ističe da je srećna što je porođaj ispunio sva njena očekivanja.

- Nekoliko dana pre porođaja bila sam nestrpljiva, jedva sam čekala da prođem kroz to, meni nepoznato i novo iskustvo. O tome sam dosta čitala i slušala, međutim, ništa od tih priča nije moglo da utiče na moju rešenost da se porodim prirodnim putem. Neizvesnost i iščekivanje deteta svakako nose sa sobom i dozu straha, ali on samo pokreće majku da ona i beba pobede u prvoj zajedničkoj borbi. I mi smo to uspeli. Volela bih da mi i sledeći porođaj bude kao ovaj. Porodila sam se uz pesmu “Bohemian Rhapsody” grupe Queen. Trenutak upoznavanja sa Nikšom je kod mene izazvao najdivnija osećanja, kakva nikada pre nisam osetila.

Ostatak intervjua sa Milenom Vučić pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 13. novembra!

Maja Gašić

Autor