EKSKLUZIVNO Dragan i Branka Džajić u novoj "Gloriji": Lukin osmeh vredniji od svih pehara

Autor:

05.03.2018 18:13

Foto:

Foto:



Nakon što su im pre osam meseci kćerka Sanja i zet Vladimir podarili prvog unuka najbolji srpski fudbaler svih vremena i njegova supruga fotografisali su se s naslednikom i tom prilikom otkrili da su najponosniji baka i deka na svetu

 

Fudbalska legenda Dragan Džajić (71) uživa u odrastanju unuka Luke kojeg su mu pre osam meseci podarili kćerka Sanja i zet Vladimir Vranješ. Počasni predsednik Crvene zvezde i njegova supruga Branka ističu koliko im je naslednik ulepšao život. Iako je beba i ovo mu je bilo prvo slikanje za novine, dečak je pozirao kao profesionalac i nedvosmisleno pokazao da je on nova zvezda u kući Džajića. Deda priznaje da mu jedan unukov osmeh više znači od svih osvojenih pehara.

Dragan: Sad me već i prepoznaje, i kad ga uzmem u naručje, to su zaista radosni trenuci. Jedva čekam da mi kćerka pošalje sliku, samo da ga vidim.

Branka: Ovo je produžetak velike sreće koju smo doživeli kad smo dobili našu decu, mada je taj period bio pomalo bremenit očekivanim stepenom odgovornosti, strahom kako će sve biti. Luka je kruna naše velike sreće koja se zove porodica.

Ostatak ekskluzivnog intervjua sa bračnim parom Džajić pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 5. marta!