Dženifer Aniston: Slaba na preljubnika

Autor:

11.03.2018 22:15

Foto:

Foto:



Krahu braka holivudske glumice i njenog supruga Džastina Terua prethodila je svađa kad je on u njenom telefonu pronašao šta joj je sve u poslednjih petnaest meseci pisao bivši muž, čije neverstvo ona, izgleda, nikad nije prebolela

Sveže razvedena Dženifer Aniston (49) i otac šestoro dece Bred Pit (54) su, kako to Amerikanci kažu, “slobodni, i ponovo na pijaci”. Uveliko se spekuliše da li će njih dvoje, inače bivši supružnici, ispuniti želju miliona obožavalaca i ponovo biti “zlatni holivudski par”, a prema poslednjim vestima iz Los Anđelesa upravo je Bred krivac za krah Dženiferinog braka sa Džastinom Teruom (46).

Previše bolnih uspomena: Dženifer Aniston prodaje vilu u kojoj su se ona i Džastin venčali (foto)

Kako nijedna holivudska tajna nije dugog veka, tako ni povod razvoda Anistonove i Terua nije dugo ostao nepoznat. Par je pre nekoliko nedelja objavio da je njihov skoro tri godine dug brak propao, a razlog su najverovatnije SMS poruke koje je Pit slao svojoj bivšoj, i koje je Džastin pronašao u njenom telefonu.

Nije nepoznato da su Bred i Džen nakon razlaza ostali prijatelji, ma koliko se to ne dopadalo Anđelini Džoli, koja je plavokosog glumca bukvalno preotela 2005. na snimanju filma “Gospodin i gospođa Smit”. Međutim, otkad su pre 15 meseci Pit i ona objavili da se razvode, njegova komunikacija sa Dženifer postala je učestalija. Slao joj je poruke putem telefona, nisu bile bogzna kako eksplicitne, najčešće je pisao “Izgledala si lepo večeras” ili “Već mi nedostaješ”. Kad ih je Teru video u telefonu svoje supruge, poludeo je od ljubomore. A samo mu je malo trebalo jer je i ranije bio prilično nezadovoljan svojim brakom.

Između dve lepotice: Džastin Teru uživa nakon razlaza sa Dženifer Aniston (foto)

OZNOJENA I BEZ ŠMINKE

Naime, zvezda filma “Američki psiho” iznenadio je i najbliže prijatelje kad se u avgustu 2015. venčao sa holivudskom zvezdom koju je lansirala serija “Prijatelji”. Njih dvoje su dotle vodili potpuno različite živote: ona je bila povučena bogatašica koja je uživala u luksuzu svoje 21 milion dolara plaćene kuće na Bel Eru, u okviru koje se nalazi i povelika koliba za goste, dok je on bio klasičan hipster koji je vodio život alternativca. Od prvog dana njemu je smetala gomila paparaca koja je opsedala kuću, i žalio se da ne može ni da ode do obližnje trafike a da ga ne slikaju. I onda, tvrdi se da je to bilo u decembru 2017, pronašao je Bredove poruke, spakovao svoje stvari i za početak se iselio u onu gostinsku kolibu.

Džastinu Teruu bilo je jasno da su njegove sumnje opravdane, i da bivši muž njegove Džen, s kojim je ona bila u braku pet godina, pokušava da se vrati u njen život. Napustio ju je kao prevarant, a vratio bi se kao izlečeni alkoholičar sa šestoro dece, što biološke, što usvojene, koje nosi kao “miraz” iz propalog braka sa Anđelinom Džoli.
Da bi se uverili kako prve dane kao raspuštenica provodi Dženifer Aniston, novinari su je pratili u stopu. Najpre nije izlazila iz kuće (sve dok se Džastin Teru nije definitivno odselio i iz dela za goste), a onda se skoro neprepoznatljiva pojavila u jednoj teretani na otvorenom. U trenerci i bez trunke šminke na licu. Već u rano jutro bila je potpuno oznojena od napornih vežbi.

A da ona zaista kontaktira sa Bredom Pitom, potvrdila je Nensi Odel, prezenterka kanala Entertainment Tonight:

- Ti kontakti su postali mnogo češći i intimniji poslednjih 15 meseci, otkad je on objavio da se razvodi od Anđeline Džoli - tvrdi Nensi Odel.

Maja Gašić

Autor