Anja Stojković: Mlada spremna za egzotični medeni mesec

Autor:

29.05.2018 17:40

Foto:

Foto:



Ćerka fudbalskog asa Dragana Stojkovića Piksija, Anja Stojković, u subotu se u Sabornoj crkvi zavetovala na večnu ljubav francuskom automobilisti Igu Valenteu.

Anja i Ugo izgovorili sudbonosno “da”: Tata Piksi ne može da sakrije emocije (foto/video)

Објава коју дели Anja Valente (@anja) дана 29. Мај 2018. у 12:58 PDT

Zavet na večnu ljubav i pred Bogom: Venčanje Anje Stojković okupilo mnoga poznata imena

Nakon venčanja slavlje je nastavljeno u jednom prestoničkom restoranu, a ovo je treća svadbena ceremonija koju su Piksi i njegova supruga priredili za svoju naslednicu.

Објава коју дели Anja Valente (@anja) дана 29. Мај 2018. у 7:55 PDT

Samo pre par meseci, krajem febraura par se venčao u Parizu i organizovao veliko, glamurozno svadbeno slavlje za goste iz celog sveta, koje je mesecima unazad do detalja organizovano. Slavlje je, zatim, upriličeno u dvorcu na jugu Francuske u gradu Antib.

Објава коју дели Mihano Momosa (@mihanomomosa) дана 28. Мај 2018. у 3:52 PDT

Glamurozno venčanje Anje Stojković i njenog izabranika u Beogradu je okupilo veliki broj javnih ličnosti iz sveta sporta i estrade.

Nakon svečane ceremonije u Sabornoj crkvi u Beogradu, gde je Anja izgovorila sudbonosno "da", zvanice su se okupile na gala proslavi u poznatom beogradskom restoranu.

Објава коју дели Lepa Brena (@lepabrenaa) дана 27. Мај 2018. у 4:47 PDT

Venčanju su prisustvovali Jovana i Željko Joksimović, Lepa Brena, Nina Badrić, Jelena Karleuša, Dejan Savićević, Toplica Spasojević, Marko Pantelić, Duško Tošić, Jelena Trivan, Kiki Lesendrić, Ivan Bekjarev, Bane Trifunović, kao i Marija Tarlać, Snežana Dakić, Sanja Đorđević, Sofija Milošević i mnogi drugi...

Објава коју дели Nina Badric (@badrich) дана 27. Мај 2018. у 2:13 PDT

Anja i Igo kažu da sa nestrpljenjem čekaju da medeni mesec provedu na egzotičnoj destinaciji, dok Igo otkriva zbog čega najviše voli Srbiju. Iako su građansko venčanje imali u Parizu, Valente kaže da je on bio inicijator da se crkveno dogodi i u Srbiji.

Објава коју дели Anja Valente (@anja) дана 29. Мај 2018. у 4:57 PDT

Објава коју дели Nina Badric (@badrich) дана 28. Мај 2018. у 3:45 PDT

Jovana, Aleksandra i Karleuša: Kreacije sa Anjinog i Igoovog venčanja o kojima se priča (foto)

-Srećan sam jer nas je vreme poslužilo, sjajno je. Definitivno najviše volim hranu u Srbiji i mogu da kažem da sam ja insistirao da se venčamo ovde - rekao je Igo Valente za Alo.

Najzanimljivije je bilo za stolom Lepe Brene: Veličanstvena petorka na venčanju Piksijeve ćerke (foto)

Njegova supruga oduševila je zvanice svojom haljinom od guščjeg perja, a pre ulaska u restoran otkrila je da su njeni roditelji glavni organizatori ceremonije, kao i da će medeni mesec provesti na ostrvu Bora Bora.

-Haljina je rađena specijalno za mene. Ovde pokušavamo da pratimo sve tradicije i veoma mi je drago zbog toga. Mama i tata su organizovali sve ovo i zaista im hvala na svemu - kaže Anja i dodaje:

Kristali, glamur i elegancija: Anja Stojković blista u savršenoj kreaciji pred venčanje u Beogradu

- Što se tiče medenog meseca, Japan nam je veoma drag jer sam odrasla tamo, vraćamo se svake godine, ali ovog puta ćemo otići na ostrvo Bora Bora - rekla je kroz osmeh Anja.