Anja i Ugo izgovorili sudbonosno "da": Tata Piksi ne može da sakrije emocije (foto/video)

Autor:

27.05.2018 19:44

Foto:

Foto:



Anja Stojković i francuski reli vozač Ugo Valente izgovorili su danas sudbonosno "da" u Sabornoj crkvi u Beogradu.

Zavet na večnu ljubav i pred Bogom: Venčanje Anje Stojković okupilo mnoga poznata imena

Nakon građanskog venčanja i gala veselja u Francuskoj, Piksijeva ćerka i njen izabranik sa kojim ima ćerkicu Indiju Rouz odlučili su da crkveno venčanje organizuju u Beogradu u prisustvu velikog broja članova porodice i prijatelja.

Kristali, glamur i elegancija: Anja Stojković blista u savršenoj kreaciji pred venčanje u Beogradu

Muđu mnogobrojim gostima bili su Jovana i Željko Joksimović, Aleksandra Prijović i Filip Živojinović, Savo Milošević, Mlađan Dinkić, Jelena Karleuša sa suprugom Duškom Tošićem, Snežana Dakić, Kiki Lesendrić, Ivan Bekjarev, Sofija Milošević, Duška Jovanić..., a gala proslavu u jednom restoranu na Kelmegdanu organizovali su Anjini roditelji - tata Dragan i mama Snežana.

Објава коју дели Anja Valente (@anja) дана 1. Мај 2018. у 4:52 PDT

Baš kao i glamurozno venčanje na Azurnoj obali, kada su o udaji Stojkovićeve ćerke pisali svetski mediji i ovo privlači ogromnu pažnju javnosti, a sve oči bile su uprte, što je i očekivano, u mladu koja je blistala u raskošnoj venčanici.

Објава коју дели mina krstic (@mina2808) дана 27. Мај 2018. у 10:02 PDT

Udala se Piksijeva ćerka: Glamurozno venčanje Anje Stojković u magazinu “Vogue” (foto)

Proslavljeni fudbaler Dragan Stojković Piksi nije mogao da sakrije uzbuđenje prilikom ulaska u crkvu na venčanje svoje naslednice.

Piksijevi porodični praznici sa unukom (foto)

-Veoma emotivno smo doživeli sve ovo i sam čin je potvrda da poštujemo našu tradiciju, crkvu, veru i običaje. To je ono što nas čini neizmerno srećnima – rekao je ponosni tata koji je s velikom radošću kasnije dočekivao goste na glamuroznoj proslavi u prestoničkom restoranu.