Kristina Perić: Veridba pre večere

Autor:

28.06.2018 11:22

Foto:

Foto:



Manekenka kojoj je dečko Damir Đurđević poklonio dijamantski prsten kakav je oduvek želela jedva čeka venčanje u maju iduće godine, a pošto oboje vole decu, sigurna je da će se uskoro ostvariti i u ulozi roditelja

Prošle godine je postala prvi srpski Viktorijin anđeo, početkom juna se verila sa Damirom Đurđevićem (32) u kom je pronašla sve što je ikad tražila od muškarca, već zna kakvu će venčanicu nositi na svadbi idućeg maja, pa ne čudi što manekenka Kristina Perić (22) blista od sreće. Lepa brineta koju mnogi smatraju dvojnicom slavnije koleginice Irine Šajk i menadžer jednog beogradskog restorana upoznali su se pre godinu dana i od tada su nerazdvojni.

- Iako smo se Damir i ja sreli pre tri godine u restoranu gde najčešće izlazim sa drugaricama jer je dobra klopa, i sve vreme bili u kontaktu, nisam ni pomislila da će mi biti dečko. Dugo smo se dopisivali, ali nisam imala utisak da me on zapravo, žargonski rečeno, muva.

Mada i dalje ne može da izdvoji samo jedan kvalitet budućeg supruga, kaže da ju je osvojio time što, za razliku od nekih drugih momaka, nije bio napadan. A trenutak kad su počeli da se zabavljaju pamtiće zauvek.

Ostatak teksta pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 25. juna!

Maja Gašić

Autor