Dženifer Lopez: Četvrta sreća

Autor: Maja Gašić

22.03.2019 17:00

Foto: Izvor:Gloria magazin/ Ivan Aranđelović, Foto:Guliver/ Getty images/ Instagram

Foto: Izvor:Gloria magazin/ Ivan Aranđelović, Foto:Guliver/ Getty images/ InstagramPosle tri neuspela braka pevačica Dženifer Lopez udaće se za bivšu bejzbol zvezdu Aleksa Rodrigeza, koji ju je zaprosio na plaži na Bahamima prstenom vrednim milion i po dolara

Pevačica i glumica Dženifer Lopez (49) verila se sa bivšim bejzbol igračem Aleksom Rodrigezom (43), s kojim je u ljubavi duže od dve godine. Odluku da emotivnu vezu podigne na viši nivo par je objavio postavivši fotografije vereničkog prstena na društvenim mrežama.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on Mar 12, 2019 at 9:21am PDT

- Rekla je “da” - napisao je Rodrigez na tviteru uz fotografiju pevačicine ruke na kojoj se vidi prsten, da bi ubrzo i latino pop diva postavila istu sliku na instagramu.

Časopis People objavio je da su se verili na plaži na Bahamima tokom odmora na koji su otputovali posle dodele Oskara, kao i da je prsten s dijamantom od 20 karata vredan milion i po dolara. Prema njihovim izvorima, nakon što je na prst popularne Džej Lo stavio prsten, Aleks joj je u apartmanu priredio romantično iznenađenje. Prošli su hodnikom posutim laticama ruža, a u sobi, na krevetu, čekao ju je natpis “Volim te”, takođe od latica ruža.

Ostatak teksta pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 18. marta!

Maja Gašić

Autor