Ekskluzivno Biljana i Janko Tipsarević: Ljubav potvrđena na iskušenjima

Autor:

04.08.2018 20:00

Foto:

Foto:Teniser i modna kreatorka proslavili su osmu godišnjicu braka na Sardiniji prisećajući se svih lepih i teških trenutaka koje su zajedno prošli, uvereni kako partneri jednako dele dobro i loše

Jedan od naših najlepših i najuspešnijih parova, modna dizajnerka Biljana (35) i teniser Janko Tipsarević (34) nedavno su proslavili osam godina srećnog braka, a za tu priliku opredelili su se za odmor na ostrvu, dragulju Mediterana.

Janko Tipsarević: Snaga na usta ulazi (foto)

Četvrtog jula imali ste veliki povod za slavlje - osam godina braka. Kako ste obeležili taj datum?

Biljana: Godišnjicu smo proveli na predivnoj Sardiniji, savršenom miksu netaknute prirode, tirkiznog mora i drevnih građevina. Svake godine otputujemo na neku egzotičnu destinaciju s obzirom na to da oboje obožavamo more i peščane plaže, pa smo i ove odabrali nešto tako, ali mnogo bliže.

Janko: Budući da svake godine zbog turnira i priprema imam mogućnost samo za kratak odmor od pet-šest dana, trudimo se da u julu izaberemo bližu destinaciju. Poslednjih godina odmor provodimo s Biljaninom sestrom Jovanom i njenim suprugom Rajnerom Šitlerom, inače mojim najboljim prijateljem. Njih dvoje su se upoznali na našoj svadbi, a sada već imaju i bebu Nou.

Upoznali ste se četiri godine pre nego što ste se venčali. Kako je počela vaša zajednička priča?

Biljana: Janko i ja smo se upoznali na jednom teniskom meču, ali zaljubljenost je došla kasnije. Ni jedno ni drugo nikada se nismo zaljubljivali na prvi pogled, pa je tako bilo i ovog puta. Emocije su se razvijale postepeno. Mene je osvojio njegov smisao za humor. Stalno se trudio da me zabavi i nasmeje. I danas je takav. Prvi poljubac nam se desio kada je on, po veoma ružnom vremenu, između dva turnira, na jedan dan došao u Srbiju i skoknuo do Novog Sada samo da bi me video. On je tada imao 21, a ja 22 godine. Ređe smo se viđali jer sam ja bila na fakultetu, a Janko često odsutan zbog turnira. Sate smo provodili na skajpu svakoga dana. Između mog učenja i njegovih treninga i mečeva usklađivali smo se odlično.

Ne može bez treninga: Šta radi Janko Tipsarević kad ostavi reket (foto)

Janko, jednom ste rekli da je vaša tašta bila malo iznenađena što se njena kćerka zaljubila u momka koji ima tetovaže. Da li se sada navikla na to i kakav je vaš odnos?

Janko: U tom momentu nisu u pitanju bile samo tetovaže već i pirsing, tako da sam sada u boljoj poziciji. Možda će Biljana bolje da vam prenese utiske njene mame. Ono što ja mogu da kažem jeste da imam divnu taštu koja nam mnogo pomaže oko Emili.

Biljana: Moja mama voli Janka kao rođenog sina. Jednostavno rečeno, odlično se slažu.

Kada se slave godišnjice, ljudi se rado sete nekih stvari iz prošlosti. Šta vas dvoje najradije prepričavate, koja su vam najlepša sećanja?

Jelena Đoković i Biljana Tipsarević među najlepšim: Kako izgledaju nežnije polovine teniskih asova (foto)

Biljana: Mnogo divnih sećanja staje u našu zajedničku deceniju. Janko je neizmerno duhovit i nema te situacije koju on nije obojio pozitivnom energijom i smehom za pamćenje. Imamo mnogo anegdota, proputovali smo svet, doživeli najlepše moguće životne trenutke, ali i one veoma teške. Sve je to oplemenilo naš odnos, jer kada zajedno prođete toliko uspona i padova, to vas veže na neki poseban način.

Maja Gašić

Autor