Slađana Tomašević: Sve je baš kako treba da bude

Autor:

03.09.2018 13:25

Foto:

Foto:



Voditeljka Beogradske hronike raskinula je veridbu sa dve godine starijim dečkom Sašom Lopandićem uverena kako su emocije izbledele i da će ih uvek vezivati lepe uspomene na zajedničku prošlost

Diskretno, baš kao što su se zabavljali pet godina, voditeljka Beogradske hronike Slađana Tomašević (44) i njen dve godine stariji dečko Saša Lopandić nedavno su raskinuli veridbu. Slađana nam je potvrdila da je to istina, da se sve desilo mnogo pre nego što su mediji to objavili i, najvažnije za nju, da se sad oseća super.

- Sve je baš kako treba da bude. Stvarno nemam komentar na tu temu, da sam se ja pitala, nikada niko ništa ne bi ni pisao o tome. I koga to zanima osim moje porodice i prijatelja - bila je iskrena voditeljka.

S obzirom na to da je nedugo posle raskida obrisala sve zajedničke fotografije sa društvenih mreža i da više ne nosi ni prsten, jedna od najpoželjnijih dama sa javne scene jasno je stavila do znanja da od pomirenja nema ništa. A to što je opet slobodna obradovalo je mnogobrojne obožavaoce koji je godinama unazad smatraju najseksepilnijom voditeljkom i vlasnicom najlepših nogu u Srbiji.
Sa Sašom je, kako je otkrila upravo našem magazinu, godinama živela zajedno, a pošto je ona i dalje bila veliko dete, on je bio njen glas razuma.

- Da budem potpuno iskrena, Saša je stabilno, sređeno, smireno stvorenje koje ide iza mene i jednostavno vodi računa da ne pravim gluposti u životu, u svakom smislu, jer sam i dalje baš detinjasta. Milion puta sam mu rekla da će, ako se dogodi da dobijemo dete, on zapravo imati dva. Njega to ne plaši, pošto bolje sagleda svaku situaciju od mene. Kad se nešto desi, ja obično kažem videćemo i nekako ćemo to izgurati, a on uvek i za sve ima zlatno rešenje. On je moja realnost, najzaslužniji što živimo kao sav normalan svet. Jedino ne voli da se eksponira. Rekao mi je da je u redu da pričam o njemu i da ljudi znaju da on postoji, ali da je to sasvim dovoljno - prvi put je za Gloriju pričala o svom ljubavnom životu ova diskretna dama.

NEOSTVARENI PLANOVI

Tada nam je i otkrila da su se upoznali na nagovor prijatelja 2013. i da su posle godinu i po dana zabavljanja počeli zajednički život. Iako su ih svi pitali kad će se venčati, njih dvoje su, kako nam je ona poverila, imali važnije stvari na umu.

- Venčaćemo se čim nađemo vremena za to. Trenutno su nam prioriteti drugačiji. Ne kažem da taj papir nije bitan, spadam u red onih koji smatraju da on znači nešto, i to i Saša zna. Tako da venčanje planiramo, samo da pozavršavamo još neke nama bitnije stvari - istakla je Slađana, misleći pritom na proširenje porodice. - Daj bože da se desi i da sve bude kako treba. Jesam ja kao tetka koja ima dve sestričine emotivnija u odnosu sa devojčicama, i tačno je da nemam puno iskustva sa dečacima jer ih kod nas u porodici nema mnogo, a čini mi se i da ne znam kako bih se igrala sa njima, ali valjda se to nauči. Iz ovog ugla ne verujem ni da ću biti stroga mama, ali neću znati dok ne probam - ispričala nam je pre nekoliko meseci i istovremeno nam poverila da je Saša često iznenađuje rečima i delima.

- Radi i neke stvari za koje sam bila ubeđena, budući da je jedinac, da neće znati da uradi. I mnogo je lepo kad te neko tako iznenadi. Shvatiš da se trudi, da mu je stalo. Na primer, pre nekoliko dana je spremio večeru. Doneo je iz Slovenije konjsko meso iz paca i ja sam se ponudila da ga pripremim, međutim, on je to odbio. Bila sam šokirana, čak sam mu rekla kako on to ne zna, ali pošto je insistirao, sklonila sam se iz kuhinje. Odjednom, odande je pokuljao dim, a kad sam ga pitala šta se dešava, samo je mirno odvratio da se meso dimi. Nismo mogli da izluftiramo kuću dva dana. Napravio je takav dim da sam mislila da će vatrogasci doći, ali obrok je na kraju zaista bio ukusan.

Pošto oboje vole da putuju, u maju su bili u Italiji na odmoru, ali vrlo brzo po povratku usledio je raskid. Kako su naveli njihovi zajednički prijatelji, jednostavno, više nije išlo i bez grubih reči su odlučili da se rastanu i da svako krene svojim putem.

Maja Gašić

Autor