Vensan Kasel: Preboleo Moniku Beluči

Autor:

06.09.2018 16:45

Foto:

Foto:



Francuski glumac i zavodnik venčao se s tri decenije mlađom manekenkom Tinom Kunaki, koju je upoznao sasvim slučajno, na surfovanju

Francuski glumac Vensan Kasel (52) i manekenka Tina Kunaki (21) venčali su se u Bidaru, na jugozapadu Francuske. Posle sklapanja braka, mladenci su pozirali ispred zdanja u kojem su proslavljali venčanje, a zatim je popularni glumac, ne krijući koliko je zaljubljen u izabranicu, na društvenim mrežama objavio fotografiju s natpisom - “Da”. Mlada je nosila belu venčanicu Vere Vang, a mladoženja se odlučio za odelo u boji slonovače, roze košulju i bele cipele.

Jutro posle venčanja, na internetu se pojavio video-snimak na kojem Kasel, ogrnut samo peškirom, pod prozorom peva pesmu supruzi, ne krijući životnu radost, spontanost i raskošan šarm, kojim je pridobio mnoge obožavateljke.

U intervjuu Njujork Tajmsu, početkom avgusta, zvezda filmova “Mržnja” i “Pakt sa vukovima” našalila se da “ljubav nije uvek fer”:

- Imam 52 godine i oženiću se dvadesetjednogodišnjom devojkom. Jako sam zaljubljen u nju i siguran sam da ćemo imati decu.

Ostatak teksta pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 3. septembra!