Eli Golding: Veridba objavljena u oglasu

Autor:

07.09.2018 17:00

Foto:

Foto:



Tridesetjednogodišnja britanska pop pevačica udaće se za Kaspara Džoplinga, trgovca umetninama u aukcijskoj kući ‘Sotbi’, a o tome je javnost upoznala na nesvakidašnji način

Pevačica Eli Golding (31) odlučila je da stane na ludi kamen posle 18 meseci veze sa Kasparom Džoplingom (26), trgovcem umetninama u aukcijskoj kući “Sotbi”. Vest da su se verili par je objavio putem oglasa u “Tajmsu”, na stranici specijalizovanoj za objavu sklapanja brakova ili rođenja deteta.

- Objavljuje se veridba između Kaspara, sina gospodina Nikolasa Džoplinga iz Jorkšira i gospođe Džejn Vard-Aldam iz Jorkšira, i Elene, kćerke gospodina Artura Goldinga iz Hertfordšira i gospođe Trejsi Samner iz zapadnog Midlanda - navedeno je u oglasu.

Uz fotografiju na kojoj se vidi Eli s vereničkim prstenom, Džopling je na mrežama otkrio koliko je srećan jer je prevačica pristala da se uda za njega:

- Provešću ostatak života sa izvanrednom i prelepom osobom. Niko moj život nije učinio ovako ispunjenim, prepunim saznanja, sreće i ljubavi, nade, strasti i poverenja. Ne postoji osoba koja me čini kompletnijim i nikada neće postojati osoba koja će me učiniti potpunijim. Radujem se što ćemo zajedno istraživati svet, smejati se do suza glupim šalama, pričati u jutarnjim satima o umetnosti, muzici, svetu i budućnosti. Volim te, Elena.

Ostatak teksta pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 3. septembra!

Maja Gašić

Autor