"Opravljam se, hvala Bogu, pomalo i radim": Marina Tucaković nakon borbe sa teškom bolešću

Autor:

04.10.2018 21:15

Foto:

Foto:



Najveći srpski tekstopisac Marina Tucaković nakon teške borbe sa opakom bolešću uspešno se oporavlja i dobro se oseća.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marina Tucaković (@marina.tucakovic) дана 24. Јан 2018. у 1:40 PST

- Oporavljam se, hvala Bogu, bolje mi je. I dalje imam problem, imam i kontrole... Svašta tu još ima - rekla je za Telgraf Marina, vedra kao što smo i navikli kada je ona u pitanju.

Marina Tucaković prvi put o bolesti: Ne shvatam ovo tragično, idemo dalje pa dokle stignemo

Autorka najpoznatijih hitova domaće pop i narodne muzike je početkom februara operisala tumor na dojci, nakon čega je puštena na kućno lečenje. U poznatom ambijentu, okružena pažnjom najbližih, sina i supruga, nastavila je bitku.

-Ne opterećujem se, videćemo, pozitivna sam i dalje, naravno. Kolege su mi uputile veliku podršku, i to je uvek dobrodošlo, jer kada vam neko želi dobro, to vam svakako ide u prilog. Što se tiče lekara i osoblja sa Instituta za onkologiju, imam izuzetno dobro iskustvo – rekla je tada Marina za Gloriju.

Marina Tucaković: Dani velike nade

Osam meseci nakon operacije otkriva kakve su danas prognoze doktora koji prate njeno zdravstveno stanje.

- Doktori su za sada zadovoljni, idem na kontrole, pa ćemo da vidimo - objasnila je Marina.

Pevačica Jelana Karleuša objavila je fotografiju sa, kako je napisla sa "najboljim tekstopiscem svih vremena", a Marina fotografiji pozira nasmejana, jer se kako kaže, dobro oseća.

- Ja se sada osećam dosta dobro- sa osmehom je rekla Tucakovićeva.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marina Tucaković (@marina.tucakovic) дана 17. Јун 2018. у 7:22 PDT

Marina ponovo hoda i vratila se starim navikama, kao sto je kuvanje i pisanje tekstova, a hitmejkerka to potvrđuje.

- Kuvam, krećem se pomalo, nisam još u formi, ali izađem ponekad negde.. Negde gde nije mnogo zagušljivo, moram još da se čuvam. Počela sam da radim pomalo. Ide polako...- rekla je Tucakovićeva za Blic.

Veliki borac se ne predaje: Najveća životna bitka Marine Tucaković

Velika dama domaće muzičke scene, kako Marinu često zovu, najteži period u životu doživela je kada je u decembru 2008. godine preminuo njen dvadesetčetvorogodišnji sin Miloš. Godinama se borila sa bolom, nije želela mnogo da priča o svojim problemima i uvek je ostajala pozitivna. Sa suprugom, kompozitorom Aleksandrom Radulovićem Futom, ima i sina Milana, koji se takođe bavi komponovanjem i pisanjem tekstova.

Spisak Marininih saradnika i prijatelja sa srpske estrade poprilično je dug. Svetlana Ražnatović, Nataša Bekvalac, Severina, Jelena Karleuša, Zdravko Čolić i Željko Joksimović samo su neki od pevača kojima je ona napisala velike hitove. Učestovovala je u pokretanju prve Beovizije, takmičenja za izbor pesme koja će nas predstavljati na Evroviziji, a 2012. i 2013. godine bila je autor pobedničkih numera koje su izveli Željko Joksimović i grupa Moje tri.