Marina Tucaković prvi put o bolesti: Ne shvatam ovo tragično, idemo dalje pa dokle stignemo

Autor:

27.02.2018 20:15

Foto:

Foto:



Nekoliko dana pošto je primljena na Institut za onkologiju i radiologiju Marina Tucaković (64) podvrgnuta je nizu složenih dijagnostičkih metoda na osnovu čijih rezultata će biti odlučeno da li će i kada biti operisana. Naš najpoznatiji tekstopisac, žena koja je dala veliki doprinos stvaranju mnogih muzičkih zvezda, prolazi kroz veoma težak period, a uz nju su njeni najbliži, suprug Aleksandar Radulović Futa i sin Milan.

Marina Tucaković: Dani velike nade

Budući da se o njenoj borbi za život dosta spekulisalo poslednjih nedelja, Marina je odlučila da se oglasi putem tvitera i svojim pratiocima objasni u kojoj fazi lečenja se nalaz i kako se oseća.


- Dragi moji, mogu da kažem da slušam savete lekara sa onkologije, koji su izuzetno stručni i plemeniti i koji se bore zajedno sa pacijentima. Sad sam kod kuće, jer rezultati još nisu gotovi. Lečenje tek sledi. Mogu da kažem, da ako šta ima dobro u ovome, to je što sam vratila veru u ljudsku dobrotu i blagonaklonost, a toga nikad nije previše. Uverena sam da mi kolege nisu samo kolege, već i prijatelji! Da postoje divni mladi ljudi kojima sam bila okružena, mislim na medicinsko osoblje instituta za onkologiju koje mi je dalo veru da nije sve otišlo dođavola na ovom svetu! O svojoj porodici mogu da kažem da sam od njih i očekivala da budu na visini zadatka i da me nisu izneverili - napisala je Marina i dodala:

- I tako dragi moji, idemo dalje pa dokle stignemo... Ne shvatam ovo tragično. Verujte, strašno je kad se to događa drugima, kad se vama to desi nekako to prihvatite i pustite da vas nagon za životom tera napred, to mogu da vam potvrde sve one moje saputnice tamo koje bolest nije promašila a ni pokolebala, nego su i dalje pozitivne. Ljubim vas - zaključila je Marina.

Maja Gašić

Autor