Veliki borac se ne predaje: Najveća životna bitka Marine Tucaković

Autor:

07.02.2018 22:51

Foto:

Foto:



Najpoznatiji tekstopisac na ovim prostorima, Marina Tucaković (64), već nekoliko sedmica leči se na Institutu za onkologiju i radiologiju u Beogradu.

Autorka najvećih jugoslovenskih i srpskih hitova, kako nezvanično saznaju Novosti, obolela je od raka dojke i redovno prima terapije.

-Marina je saznala da boluje i odmah je po savetu lekara uradila sve potrebne analize. Sada čeka rezultate biopsije, a za to vreme ne gubi nadu da će sve biti uredu. Ona je poznata kao veliki borac i neko ko se nikada ne predaje - rekla je za Blic.rs Marinina dobra prijateljica koja je sve vreme uz nju.

Ona potom dodaje da prijatelji i porodica ni na minut ne napuštaju tekstopisca.

- Marina je porodicu, ali i sve bliske prijatelje odmah obavestila šta se događa. Porodica je ne napušta ni na minut, a prijatelji non-stop zovu da provere kako se oseća. Poznato je da je Marina sve životne drame proživljavala tiho i u svoja četiri zida, te i sada umiruje sve govoreći da će sve biti uredu - kaže Marinina prijateljica.

Velika mama srpske estrade, kako je mnogi zovu doživela je veliku porodičnu tragediju 2008, kada je njen mlađi sin Miloš, iz braka sa kompozitorom Aleksandrom Futom Radulovićem, iznenada preminuo u 24. godini. Futa i Marina imaju i sina Milana.