Nataša Pavlović: Sve isplanirano za porođaj pred kamerama

Autor: Maja Gašić

21.04.2017 13:52

Foto:

Foto:Autorka i voditeljka ‘Praktične žene’ u sedmom je mesecu i planira da radi do poslednjeg dana trudnoće, a pošto će i drugo dete roditi carskim rezom, sa lekarima je već dogovorila da ceo događaj snimi kamerom

Jedno od omiljenih TV lica, autorka i voditeljka “Praktične žene” na TV Prva Nataša Pavlović (41) ušla je u sedmi mesec trudnoće, i pošto će se poroditi carskim rezom, uz epidural, planira da ceo događaj snimi kamerom. Ovog 16. aprila imala je i dvostruki razlog za slavlje, uz Uskrs obeležila je 11 godina ljubavi sa suprugom, producentom Predragom Pavlovićem (46). Doda li se tome da je u drugom stanju i da sredinom jula očekuje rođenje drugog deteta, sasvim je jasno zašto ova mama šestogodišnjeg Olega blista i bez trunke šminke. Na leto im stiže još jedan dečak, a Nataša, koja je uprkos nepodnošljivim mučninama u prvom tromesečju sve vreme radila, kaže da je sin izabrao savršen tajming za dolazak na svet.

- Naša televizijska sezona traje do 15. juna, i pošto idem na redovne kontrole i lekari mi kažu da nema razloga da ne bude sve u redu, planiram da radim do kraja sezone. Veoma verujem doktoru Igoru Piliću, koji mi vodi trudnoću u “Jevremovoj”, koja je deo bolnice “Medigroup”. Vrlo su predusretljivi i spremni da odgovore na sva moja pitanja, a ja sam radoznala, sve želim da znam. Dogovorili smo se da se opet porodim carskim rezom, ali uz lokalnu anesteziju, kako bih videla bepca čim dođe na svet i mogla sve da snimim kamerom.

Zorana Bećić: U sedmom mesecu na sedmom nebu

Ovo je  prvi Uskrs posle nekoliko godina koji su Pavlovići proslaviti zajedno sa Olegom, jer je on ranije uvek išao kod Natašnih roditelja u Crnu Goru, dok su ona i Predrag zbog posla ostajali u Beogradu.

- Sa mojim bratom, snahom i njegovim klincima Oleg je išao kod mojih na more, i obožavao je da traži zeke i poklone po dvorištu, koje mu ujna sakrije na raznim mestima. Kad je čuo da ove godine ostaje sa nama, razočarano je uzdahnuo uz komentar kako će bez zeke i poklona. Smirio se kad sam mu objasnila da i ovde farbamo jaja, imamo zeke i poklončiće. Tako da sad moram to ovde nekako da mu organizujem.

Dok je prva tri meseca trudnoće, kako kaže, jedva mrdala, sad se odlično oseća. Mučnine su prošle i ima mnogo više snage.

- Bilo je dana kad sam se jedva pokretala. Na poslu su bili baš zabrinuti, jer osim rediteljki i modnoj urednici, nikome nisam rekla da sam trudna. Htela sam da prođu prva četiri meseca pa da obelodanim lepu vest. Imam grižu savesti što sam morala da ćutim, pošto sam ponekad izgledala toliko loše da su mnogi u studiju mislili da sam ozbiljno bolesna. A moji dečaci, sin i muž, posebna su priča - iskoristili su to moje stanje i po ceo dan igrali igrice. Inače se trudim da sa Olegom provodim kvalitetno vreme, da razgovaramo, a igrice svedemo na minimum.

Ističe da je veoma važno kada se sve bitne stvari u životu urade u pravo vreme.

- Moja sreća je što sam bila dovoljno pametna i nisam rano rodila decu, prosto nisam taj tip. Ne kažem da druge žene to ne treba da urade, ako su stvorene da budu majke sa 20, naravno da ih podržavam. Ali, ja na to nisam bila spemna dok nisam dovoljno proputovala i videla sveta, bavila se manekenstvom, upoznala razne ljude i kulture, običaje. I izlazila ovde po Beogradu sa društvom i dočekala mnoge zore, skakala, đuskala, provodila se. I toga se ne stidim, to su mi najlepše uspomene. Znala sam čime hoću da se bavim u životu i kad sam sve to ostvarila, a u međuvremenu, hvala bogu, srela i ljubav svog života - mog muža, mogla sam da se posvetim materinstvu i roditeljstvu.

Ubeđena je da je mnogo drugačija majka nego što bi to bila u dvadesetim, jer sada zna šta da kaže sinu i kako da mu prenese životne vrednosti.

- Cenim ove momente sa Olegom, jer godine lete. Ali znam da sam sve vreme tu uz njega, potpuno sam mu posvećena. On je presrećan što će dobiti brata, oduševljen je idejom da će nekome biti uzor. Pošto sam radila prenatalni test, koji preporučujem trudnicama jer je meni pomogao da se opusutim, odmah sam saznala i pol bebe. A Oleg je, kad je čuo da je dečak, skakao od sreće.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading