Nataša Pavlović o suprugu: On je muškarac kakvog bi svaka žena poželela

Autor: Maja Gašić

25.04.2017 15:58

Foto:

Foto:Autorka i voditeljka “Praktične žene” na TV Prva Nataša Pavlović (41) ovog meseca je ušla u sedmi mesec trudnoće, a april ima posebo značenje za nju i njenog supruga, producenta Predraga Pavlovića (46).

 Nataša Pavlović: Sve isplanirano za porođaj pred kamerama

Par koji već ima šestogodišnjeg sina Olega, pre devet dana je proslavio jedanaest godina ljubavi. Način na koji je Predrag 16. aprila 2006. probao da je osvoji, posebna je priča.

- Prišao mi je i rekao da ga podsećam na leptirića i nešto u fazonu da ću biti njegova. Pomislila sam da ili je lud, ili surovo iskren, jer tako prići nekome nije normalno. A onda sam počela da razmišljam da je možda čovek jednostavno samouveren, da zna šta hoće u životu. Ispostavilo se da je tako. Kasnije mi je priznao da je, kad me je prvi put video, osetio moju energiju i da mu je to bilo važnije od izgleda, osobina i svega ostalog. Jedino mu je bilo bitno da ga pustim da bude pored mene - ispričala je Nataša u razgovoru za "Gloriju".

U početku se dvoumila jer je iza sebe imala razvod četvorogodišnjeg braka sa glumcem Markom Živićem i nije bila spremna za novu romansu.

- Nas dvoje imamo nekoliko jubileja ljubavi, ali Peđi je najvažniji taj 16. april kad me je prvi put video, a meni 28. april, kad sam shvatila da mi se sviđa. Tako da nam je datum venčanja, 12. 12. 2008, najmanje bitan, jer smo tada već uveliko bili zajedno i zaljubljeni.

Kaže da ju je suprug osvojio time što nema kompleksa, što nije tipičan sujetni Balkanac.

- Veoma je požrtvovan, apsolutno se razumemo. Sad mi je već neprijatno da ga hvalim, ali činjenica je da je on muškarac kakvog bi svaka žena poželela. Pritom, meni se desio u godinama kad to znam da cenim. Jer da sam ga upoznala kad mi je bilo 20, verovatno bi mi bio dosadan koliko je savršen.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading