Dragan Džajić u novoj "Gloriji": Unuk ima više kose od mene

Autor:

10.07.2017 16:31

Foto:

Foto:



Posle brojnih sportskih uspeha legendarnom fudbaleru i počasnom predsedniku Crvene zvezde ispunila se najveća želja - postao je deda malog Luke, koji je na rođenju ocenjen čistom desetkom

Fudbalska legenda Dragan Džajić Džaja (71) nedavno je dobio unuka. Njegova starija kćerka Sanja (28), koja je sa ocem deteta Vladimirom Vranješem u vezi već tri godine, na svet je donela sina Luku. Dečak je odmah postao mezimac cele porodice, naročito dede koji ne propušta da ga svaki dan makar nakratko vidi.

- Tek kad se Luka rodio, shvatio sam šta znači kada ljudi kažu da se unuče voli na poseban način. Bio sam presrećan kada sam čuo da ću prvi put postati deda i kao i svaki roditelj brinuo sam da li će sa kćerkom Sanjom sve proći dobro. Iako je ona odgovorna i mislim da je na kontrole išla i češće nego što je trebalo, svejedno sam strepeo. Na dan kada je krenuo porođaj svi smo bili u porodilištu i čekali, a mlađa kćerka Dragana je bila u sali sa sestrom. Luka je na rođenju ocenjen desetkom. Na svet je došao s velikom kosicom, pa u šali volim da kažem da je ima više nego deda.

Ostatak teksta pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 10. jula!

Komentari. (0)

Loading