Vojin Ćetković o prvom susretu sa Slobodom: Nikada na taj način nisam gledao studentkinje

Autor:

18.08.2017 13:44

Foto:

Foto:Jedan od najomiljenijih parova na domaćoj javnoj sceni, glumci Vojin Ćetković i Sloboda Mićalović devet godina su u skladnom braku. Imaju dvoje dece - sedmogodišnje bliznakinje Veru i Milu, a njihova ljubavna priča stidljivo je započela je na snimanju kultnog filma "Zona Zamfirova".

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković: U najboljem društvu na Kritu (foto)

O prvom susretu sa glumicom koja će postati majka njegove dece, njegova ljubav i oslonac u životu, Vojin je ispričao za emisiju "Bulevar".


- Sećam se prvog trenutka kada sam je ugledao, snimali smo "Zonu Zamfirovu", a ona je bila studenkinja. Nikada na taj način nisam gledao studentkinje, naročito što su većina njih bile klinke. Prošlo je nekoliko dana snimanja, pozvao me je snimatelj da dođem da pogledam nešto. Video sam je kao neko ko će verovatno da snima, nisam je posmatrao lepa je ili na neki drugi način. Tada sam je prvi put zapazio - otkrio je Vojin i dodao da buduća tašta, kada ga je prvi put videla i nije bila nešto oduševljena, ali da je vremenom smekšala.

Par koje je poznat po tome da brižljivo čuva svoju privatnost od očiju javnosti, u razgovoru za "Gloriju" je otkrio da je i u njihovom braku bilo uspona i padova.

– I u našem braku bude uspona i padova, ali svaki sukob rešavamo ljubavlju. Vaspitavana sam da je porodica jako važna. Mislim da je to što se porodice raspadaju veliki problem društva. Volim da pripadam, i da neko meni pripada, da imam decu i porodicu. A kad se dve osobe nađu, kad je brak sklopljen iz ljubavi i Bog vas pogleda da ste jedno za drugo, onda ide mnogo lakše. Danas nije lako opstati u ovom ludilu gde svi jurimo za najosnovnijom egzistencijom - ispričala je tada Sloboda.

Sloboda i Vojin: Mi smo samo poznati, ali ne i popularni

Bez obzira na brojne obaveze, njihove ćerkice su prioritet, a glumac kaže da danas mnogo uči od njih.

- Počeo sam mnogo da učim od svojih ćerki. Jedna prilično liči na mene, mentalno i fizički. Shvatio sam i ko sam i šta sam i kako razmišljam, koliko sam emotivan, koliko nisam, koliko sam tvrdoglava, samo gledajući njih dve i prepoznajući njihove osobine - kaže Vojin.

Maja Gašić

Autor