Sloboda i Vojin u krevetu: Teško je sačuvati porodicu

Autor:

05.04.2022 22:00

Foto:

Foto:

Glavne zvezde TV serije “Tajna vinove loze”, glumačko-bračni par Sloboda Mićalović Ćetković i Vojin Ćetković smatraju da su danas pred porodicom veliki izazovi



Nove epizode, druge sezone serije “Tajne vinove loze” prikazuje se svake večeri od 20 sati, a glavne uloge tumači glumačko-bračni par Sloboda Mićalović Ćetković i Vojin Ćetković, koji igraju emotivne partnere koji posle niza prepreka stupaju u vezu, trudeći se da opstanu kao par.

Pročitaj i - Modni trijumfi i poneki blam - Šta su poznati obukli na premijeri "Bilo jednom u Srbiji": Sloboda razočarala, Dragana kao iz Holivuda

O tome svedoči i objavljena fotografija iz serije u kojoj su Sloboda i Vojin zajedno u krevetu: ona glavom leži na njegovim grudima a on je mazi po kosi.

RTS

 

Okosnica priče serije je ljubav Vuka i Vere koje igraju Vojin i Sloboda, koji konačno žive pod istim krovom i pokušavaju da spasu porodicu.

- Ono što je meni bilo interesantno je to da neće biti ničega slatkog, već će biti baš strastveno i turbulentno - navodi Sloboda Mićalović koja sa Vojinom u privatnom životu ima kćerke bliznakinje, Veru i Milu.

Njen suprug Vojin Ćetković misli da je kvalitet serije u tome što prati odraz vremena.

- Kako u stvarnosti tako i u seriji je teško sačuvati porodicu, sve sile su uprte u to da se ona rasturi.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading