Aleksandra i Nemanja Matić u novoj "Gloriji": Bajka o princu i lepotici sa Uba

Autor:

22.08.2017 09:55

Foto:

Foto:Najskuplji srpski fudbaler, koji je nedavno za 45 miliona evra otkupa i nedeljnu platu od 185.000 evra prešao iz Čelzija u Mančester, pre sedam godina zaljubio se u lepu srednjoškolku, koju danas smatraju najlepšom suprugom nekog sportiste u Velikoj Britaniji

Matići viđeni u prvom šopingu u Mančesteru - to je pre nekoliko nedelja bio naslov koji je dominirao na prvim stranama britanskih tabloida, a bio je i te kako zapažen i na sportskim stranicama “ozbiljnijih” listova. Novinari su pratili svaki korak našeg Nemanje Matića (29), novog igrača Mančester junajteda. A kako i ne bi? Ovaj momak otkupljen je od londonskog Čelzija za 45 miliona evra, što ga svrstava na prvo mesto najskupljih srpskih fudbalera u istoriji. Nedeljna plata u slavnom klubu iz Mančestera mu je 186.000 evra, a podjednako važan motiv da Matić bude toliko medijski praćen jeste i njegova supruga Aleksandra (26), prema brojnim ostrvskim anketama, najlepša “vagsica” (WAG - skraćenica za “wives and girlfriends”, supruge i devojke poznatih sportista).

- Aleksandra i ja držimo se zajedno kad god možemo - kaže Nemanja, zvanično najbolji fudbaler Srbije za 2016. - Ponekad zavidim njoj, sinu Filipu i kćerki Tei na strpljenju i ljubavi koje imaju za sve moje obaveze, putovanja, pobede i poraze. Pored njih, ja sam presrećan čovek.

Ostatak teksta pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 21. avgusta!

Maja Gašić

Autor