Jovana Đorđević: Otkad smo dobili Leona, svake noći imamo i igranku

Autor:

14.10.2017 20:00

Foto:

Foto:



Otkako je pre sedam meseci rodila sina Leona nekad atraktivna manekenka ne uspeva da se naspava, ali ne žali zbog toga i uživa u materinstvu uz supruga Filipa Đorđevića, slavnog fudbalera, sa kojim ima i dvogodišnju kćerku Noel

Lepu Novosađanku Jovanu Đorđević (27), u modnom svetu poznatiju pod devojačkim prezimenom Švonja, dvostruku mamu koja je i tokom obe trudnoće plenila izgledom, čitaoci magazina “The Sun” proglasili su savršenom Srpkinjom.

Engleski mediji našom lepoticom bavili su se zato što je ona supruga poznatog sportiste Filipa Đorđevića (31), fudbalera italijanskog Lacija, a Jovana je odnedavno i instragram zvezda jer na ovoj društvenoj mreži ima više od 200.000 pratilaca. Njoj lično više nego sve titule znače sreća i osmesi dvoipogodišnje kćerke Noel i sedmomesečnog sina Leona, koji je doneo novu atmosferu u porodicu.

- Bebac je super, slušamo i mi njega i on nas. Noel ga obožava, koristi svaku priliku da ga ljubi, mazi i igra se sa njim. Obožavanje je obostrano. Njih dvoje su potpuno različiti. Ona je temperamentna i neposlušna, dok je on mirna i ne previše zahtevna beba. Zaista ne mogu da napravim razliku između njih dvoje, sin ili kćerka - potpuno je isto. Tretiram ih na isti način.

Dok je bila u drugom stanju, Jovana je sve vreme postavljala svoje fotografije na društvenim mrežama, a na stotine hiljada ljudi - muškaraca i, što je zanimljivo, još više žena, komentarisalo je da je najlepša trudnica ikad.

- Naravno da mi je prijalo to laskanje, ali smatram da su sve trudnice divne na svoj način. Moja tajna je u umerenosti. Trudila sam se da jedem samo onoliko koliko mi organizam traži. Sa Noel sam se ugojila 17, a sa Leonom 12 kilograma.

Kaže da je obe trudnoće lako iznela - ako se izuzmu jutarnje mučnine, koje su oba puta bile sastavni deo prvih meseci.

- Meni ništa nije bilo teško, ali za druge sam bila zahtevna trudnica. Kako je jednom prilikom moj suprug rekao: “Tebi je lako, ti nosiš samo bebu, a ja i tebe i bebu”. Nije bilo ni neke razlike u porođajima, hvala bogu, prošli su bez problema.

Iako se mnogo šta promenilo otkad je u njihov dom stigla nova beba, Jovana objašnjava da uz dobru organizaciju sve uspeva.

- Otkad imamo Leona svake noći imamo i igranku, jer se on budi bar dva puta, a kada je on miran, Noel nije. Tako da još uvek nisam uspela da vežem bar šesti sati sna u kontinuitetu. A kad beba zaplače, mama je ta koja skače prva, jer tata spava dubokim snom. Sada mi svakako ostaje manje slobodnog vremena nego ranije.

 

Maja Gašić

Autor