Gvinet Paltrou: Ponovo verena za Breda

Autor:

09.12.2017 15:30

Foto:

Foto:Posle tri godine veze na ruci oskarovke zasijao je verenički prsten, što je siguran znak da će se uskoro udati za producenta Breda Falčuka

Viola de Leseps je zavela mladog Šekspira, ali se nije udala za njega. Gvinet Paltrou (45), koja je dobila Oskara za ulogu Viole u “Zaljubljenom Šekspiru”, upravo je pred ostvarenjem onoga što joj na filmu, zbog scenariste Toma Stoparda, nije pošlo za rukom. Udaće se uskoro za godinu dana starijeg holivudskog producenta Breda Falčuka. Datum još nije određen, ali američki magazin US Weekly saznao je kako par namerava da najpre objavi da se verio.

Gvinet Paltrou: Ja sam sredovečna žena i zaslužila sam svaku boru


Gvinet i Bred su već tri godine zajedno, i veridba, a kasnije i venčanje nekako je normalan “razvojni put” u ovoj vezi. Upoznali su se na snimanju TV serije “Glee”, čiji je producent i jedan od kreatora upravo Falčuk. A izvori bliski glumici tvrde da su se već verili, i da je na njenim najnovijim fotografijama vidljiv prsten na ruci.

- Nosi ona njega već dugo, verili su se još pre godinu dana - dodaje isti izvor.

Iako se zabavljaju već tri godine, tražiti njihove zajedničke fotografije je uzaludan posao. Sve se među njima događa iza zatvorenih vrata, nijednom se nisu zajedno pojavili na bilo kom događaju, tako da su ih paparaci snimili u samo nekoliko navrata, i to teleobjektivom sa velike daljine. Ali zato su oboje izuzetno aktivni na društvenim mrežama, jedno drugo zatrpavaju izjavama ljubavi i slikama. I kad smo već kod društvenih mreža i interneta, pretpostavlja se da će veridba i datum venčanja najpre biti objavljeni na Gvinetinom sajtu Goop, na kome prodaje jaja za poboljšavanje ženskog orgazma i zlatne vibratore. Upravo na tom sajtu je 2014. saopštila da se razvodi od prvog supruga Krisa Martina.


RAZVOD I DEPRESIJA

Punih 13 godina bili su u braku Gvinet Paltrou i Kris Martin, lider benda Coldplay. Kao uspomena na srećne dane - a važili su za jedan od najsrećnijih holivudskih parova - ostalo im je dvoje dece: 13-godišnja kćerka Epl i dve godine mlađi sin Moziz. Prilikom razvoda dogovorili su se da ostanu “najbolji prijatelji” upravo zbog dece, i to sve ove godine pokušavaju da budu. Mada otac jedno vreme nije viđao kćerku i sina jer je pao u tešku depresiju zbog kraha braka.


Kris se dugo lečio, a napokon se skrasio uz glumicu Anabel Volis. Tu vezu je pokušala da rasturi nepredvidiva Gvinet kad se prošle godine posvađala sa Bredom Falčukom i rešila da se vrati bivšem mužu. Na Anabelinu sreću, brzo se predomislila.

Harmonija utroje: Kako Gvinet Paltrou zamišlja “modernu porodicu”

Glumici će brak sa Bredom biti drugi, a veridba sa njim je treća koju je imala. Prvo ju je zaprosio Bred Pit, bilo je to 1997, a veridbu je ona raskinula jer se nije osećala spremnom za udaju. Tada je rešila i da svoje ljubavnike krije od javnosti, pa je to razlog što njenih slika sa Krisom Martinom ima vrlo malo, a sa Bredom Falčukom gotovo uopšte.

Povod za Gvinetinu nervozu i nameru da se vrati bivšem mužu bilo je Bredovo odugovlačenje sa razvodom od Suzane Bukinik, s kojom ima dvoje dece. Sa Suzanom je bio u braku punih 20 godina.

Buduća svadba Gvinet i Breda obaviće se po običajima koji su oboma dobro poznati - jevrejskim. Glumica je iz mešovitog hrišćansko-jevrejskog braka, i kaže da odmalena slavi praznike obe religije. Na drugoj strani, Bred Falčuk, koji je rođen u Masačusetsu, odgajan je u skladu sa učenjima Talmuda, jer je njegova majka Suzana predsednica Američke jevrejske organizacije.

Објава коју дели Glamurama (@glamurama) дана 23. Сеп 2015. у 2:40 PDT


Mladi Falčuk je u mladosti pokušavao da se bavi raznim sportovima, ali je morao da prekine kad je doživeo povredu. Bila mu je nagnječena kičmena moždina, išao je na operaciju, a sve što mu se događalo tom prilikom pretočio je kasnije u scenario za jednu od epizoda serije “Glee”. Usput je bolovao i od disleksije, pa je, kako sam za sebe kaže, “želeo sam da izgledam pametnije, jer u suštini nisam bio baš mnogo pametan”. Ipak, uspeo je da diplomira film na Univerzitetu Hobart, i da postane značajan “igrač” u Holivudu. Važi za ozbiljnog čoveka, pa će kao takav sigurno maksimalno da se posveti organizaciji predstojeće svadbe sa Gvinet, tim pre jer je njegova izabranica trenutno vrlo zauzeta. Snima nove epizode serije “Planeta majmuna”.

Maja Gašić

Autor