Gvinet Paltrou i Bred Falčuk: Svadba kao iznenađenje

Autor:

12.05.2018 22:15

Foto:

Foto:



Holivudska zabava koja je bila zamišljena kao slavljenje ljubavi između oskarovke i producenta iznenada se pretvorila u nešto sasvim drugo, a potvrda da je zapravo u pitanju bilo venčanje stigla je nekoliko dana kasnije

 Gvinet Paltrou: Ponovo verena za Breda

Ceo Holivud, više od 400 gostiju, sjatio se drugog vikenda aprila u pozorište “Curran”, gde su oskarovka Gvinet Paltrou (45) i producent Bred Falčuk (47) “slavili svoju ljubav”. Tako je pisalo na pozivnicama, na velikim bilbordima na ulazu stajalo je “BF voli GP”, a brojne zvanice su pristigle na proslavu veridbe para koji je zajedno od 2015. Jedino je bilo sumnjivo što je glumičina majka, nekad takođe glumačka zvezda Blit Daner, došla sa povećom navlakom za odeću na kojoj je pisalo “Monique Lhuillier Bridal” - očigledno je unutra bila venčanica.


Gosti, među kojima su bili Stiven Spilberg, Kejt Hadson, Kameron Dijaz, Džulija Roberts, Liv Tajler, Ris Viderspun, Demi Mur, Dženifer Aniston i mnogi drugi, nisu ništa sumnjali.

Obukli su se svečano, dame su bile u večernjim toaletama, a ni domaćini nisu zaostajali.

Gvinet se pojavila u bordo haljini koju je za nju odabrala čuvena stilistkinja Elizabet Salcman, a Bred u elegantnom belom smokingu i crnim pantalonama. Na glumičinom prstu blistao je verenički prsten sa safirom od 13 karata, vredan pola miliona dolara. Znači - veridba. Mada su se mnoge zvanice, tačnije dame, setile da su nekoliko dana ranije bile gošće Paltroove u Meksiku na njenoj “devojačkoj zabavi”. Nešto je tu bilo sumnjivo... Mediji su odmah počeli sa spekulacijama da se nije radilo ni o kakvoj veridbi, nego da se zapravo dogodilo - venčanje.

Bili su u pravu!

Nekoliko dana kasnije, 18. aprila, Gvinet se u San Francisku pojavila na pretpremijeri brodvejske predstave “Head Over Heels”. Na ruci joj je blistao verenički prsten, odmah do njega - masivna zlatna burma.

EKSPERIMENTI SA JAJIMA Dakle, ipak je to bilo venčanje. Nekako u skladu sa Gvinet Paltrou i njenim pomalo otkačenim životnim stilom koji propagira i na svom internet sajtu The Goop, na kom reklamira i prodaje organske proizvode koji ulepšavaju život i poboljšavaju seks (po ceni od oko 60 evra komad nudi jaja od žada koja, kako piše na sajtu, “povećavaju orgazme, hormonalnu ravnotežu i ženstvenu energiju”). Nije poznato da li je Bred Falčuk eksperimentisao sa tim jajima, ili možda sa nalepnicama koje glumica reklamira kao isceliteljske. Te nalepnice su navodno napravljene od istog materijala koji NASA koristi za svoja kosmonautska odela, a treba ih, prema priloženom uputstvu, nalepiti na levu ruku (“što bliže srcu”), i pustiti da “vrate vašu energiju na pravu frekvenciju”.


Bilo kako bilo, Bred i oskarovka upoznali su se na snimanju TV serije “Glee”, čiji je producent i jedan od kreatora upravo Falčuk. Ona je tada, pored glume, već uveliko na svom sajtu prodavala jaja za poboljšanje ženskog orgazma i zlatne vibratore. A on iza sebe imao neuspeli brak sa Suzanom Bjukinik, sa kojom je dobio sina Brodija i kćerku Izabelu.


Ni Gvinet ovo nije prvi brak. Punih 13 godina bila je venčana sa Krisom Martinom, liderom benda Coldplay. Kao uspomena na srećne dane - a važili su za jedan od najsrećnijih holivudskih parova - ostalo im je dvoje dece: 13-godišnja kćerka Epl i godinu dana mlađi sin Moziz. Prilikom razvoda dogovorili su se da ostanu “najbolji prijatelji” upravo zbog dece, i to sve ove godine pokušavaju da budu. Mada otac jedno vreme nije viđao kćerku i sina jer je pao u tešku depresiju zbog kraha braka.


Glumici je brak sa Bredom drugi, a veridba sa njim je treća koju je imala. Prvo ju je zaprosio Bred Pit, bilo je to 1997, a veridbu je ona raskinula jer se nije osećala spremnom za udaju. Tada je rešila i da svoje ljubavnike krije od javnosti, pa je to razlog što njenih slika sa Krisom Martinom ima vrlo malo.

Maja Gašić

Autor