Gvinet Paltrou: Bred mi je pokazao da ponovo mogu da verujem muškarcima

Autor:

28.10.2018 13:39

Foto:

Foto:Holivudska glumica Gvinet Paltrou (46) udala se za američkog producenta, reditelja i scenaristu Breda Falčuka (48) na ceremoniji upriličenoj na njenom imanju u Hemptonsima na Long Ajlandu. Dva dana nakon što je proslavila rođendan oskarovka je izgovorila “da” svom izabraniku pred samo nekoliko desetina gostiju, koje su uglavnom činili članovi njihovih porodica i najbliži prijatelji i kolege.

Gvinet Paltrou i Bred Falčuk su rekli “da”: Raskošno venčanje u Hemptonsima okupilo holivudski džet-set (foto)

Gvinet i Bred su se zakleli jedno drugom na večnu ljubav na tajnom venčanju ne bi li taj poseban čin učinili samo svojim. Zbog toga je ogroman posed na kojem glumica živi obezbeđivao veliki broj telohranitelja, kako znatiželjnici ne bi uspeli da priđu. Nekoliko sati pred ceremoniju užurbano su tekle poslednje pripreme za proslavu: članovi orkestra su pristizali i prolazili rigoroznu kontrolu, ogroman šator je nameštan u prostranom dvorištu pored bazena, tik uz glumičinu raskošnu vilu, a pod njega je postavljeno samo nekoliko dugačkih stolova. Na njima je bilo aranžirano cveće, uz sveće koje je lično Gvinet izabrala, a sve ostale detalje venčanja držala je u tajnosti.

Glumicu su još u maju, na premijeri filma “Osvetnici: Rat beskraja”, pitali da li je odabrala venčanicu.

- Prestara sam za venčanje sa mnogo zvanica i za venčanicu sa dugačkim velom - rekla je tada holivudska zvezda, koja je u proteklih deset godina igrala u samo šest Marvelovih filmova, u kojima je tumačila isti epizodni lik Peper Pots.

Ćerka Gvinet Paltrou i Krisa Martina je porasla: Mamina slika i prilika (foto)

Među zvanicama na venčanju u Hemptonsima bili su Stiven Spilberg sa suprugom Kejt Kepšo, Robert Dauni Džunior sa izabranicom Suzan, Kameron Dijaz sa mužem Bendžaminom Madenom, Ris Viderspun, Džeri Sajnfeld i Rob Lou. Gvinetin bivši suprug Kris Martin nije bio prisutan uprkos izjavama da su posle razvoda ostali nerazdvojni prijatelji, ali je zato njena majka, glumica Blajt Daner (75), stigla ranije kako bi pomogla kćerki oko priprema i prisustvovala večeri uoči sklapanja braka.

- Gvinet je nosila venčanicu po meri. Šalila se s nama na generalnoj probi, ali bila je nervozna kad je tokom ceremonije izašla iz vile i krenula ka Bredu - otkrila je za Vogue mladina majka, koja nije mogla da sakrije suze radosnice.

Blajt je kćerku predala novom izabraniku, a nakon Gvinetinog i Bredovog poljupca i strasnog zagrljaja obe su zaplakale jer su shvatile koliko im nedostaje Brus, glumičin otac, koji je 2002. godine izgubio bitku s rakom pluća.

OTKRIVANJE LJUBAVI

Oskarovka i producent su se upoznali pre osam godina, u vezi su od avgusta 2014, a verili su se početkom 2018. Posle veridbe holivudska zvezda nagrađena Oskarom za glavnu ulogu u drami “Zaljubljeni Šekspir” napisala je u svom blogu na portalu Goop, koji je pokrenula u okviru istoimene vlastite modne i lifestyle kompanije, da je ponovo otkrila ljubav:

- U srednjoj životnoj dobi opet sam otkrila svu kompleksnost ljubavi. Ona me je uzela i predala sam joj se. Ne samo zato što verujem da sam u Bredu Falčuku pronašla čoveka s kojim sam srećna već zbog toga što je on pokrenuo moju dušu i pokazao mi da intimu, pored moje dece, mogu ponovo da delim sa muškarcem, bez straha od povređivanja.

Gvinet Paltrou o lošem iskustvu sa producentskim magom: Bila sam dete, prestravljena, Harvi je tražio da čuvam tajnu

Gvinet Paltrou ima kćerku Epl (14) i sina Moziza (12), koje je dobila sa bivšim suprugom Krisom Martinom, vođom britanske grupe Coldplay. Njih dvoje su se venčali 2003, bili su zajedno deset godina, a razvod su finalizirali 2016. Falčuk, kreator serija “Glee” i “American Horror Story” i scenarista mnogih epizoda serije “Reži me”, bio je deceniju u braku sa holivudskom producentkinjom Suzan Bukinik i s njom ima sina Brodija i kćerku Izabel.

Gvinet je bila verena i za kolegu Breda Pita, a tek nedavno je otkrila kako je ona krivac za njihov raskid, iako se po Holivudu godinama pričalo da je glumac taj koji je upropastio njihovu vezu. Nije mnogo detaljisala, ali je rekla kako nije umela da pokaže svoje emocije, što je bio i razlog rastanka sa glumcem Benom Aflekom, s kojim se takođe zabavljala.

Maja Gašić

Autor