Sve ljubavi nestašnog princa Harija

Autor: Maja Gašić

01.11.2016 13:58

Foto:

Foto:Princ Hari (32) u narodu je jedan od najomiljenijih članova kraljevske porodice, prvenstveno zbog vesele prirode, ali i dečačkog šarma, na koji očigledno nisu imune ni pripadnice lepšeg pola.

O njegovim vezama se često piše, a trenutno je u žiži interesovanja afera sa kanadskom glumicom Megan Markl.

Par se navodno upoznao tokom Harijeve posete Torontu, gde Megan snima seriju "Suits", u kojoj je imala nekoliko vrućih seksi scena, što se nikako ne dopada konzervativnoj britanskoj javnosti. Činjenica je, pak, da lepa brineta često dolazi u London zbog petog naslednika britanskog trona.

Čelsi Dejvi

Kada se par započeo vezu 2004, srca mnogih devojaka širom Britanije bila su slomljena. Čelsi je Harijeva prva devojka i ćerka biznismena iz zimbabvea - Larsa Dejvija. Par se upoznao preko zajedničkog prijatelja, a vezu su raskinuli 2011. Prema pisanju britanskih medija, Čelsi nije mogla da izdrži da bude 24 sata pod prismotrom zbog veze sa princom, te je razlaz bio neminovan.

Florens Brudenel-Brus

Nakon raskida sa Čelsi, u leto 2011. manekenka Florens je osvojila Harijevo srce. Ova veza nije dugo trajala, a po raskidu sa princem, lepa Florens se vratila svom dugogodišnjem dečku, multimilioneru Henriju Sent Džordžu za koga se udala 2013. godine.

Kresida Bonas

Godina 2012. je očigledno bila burna za nestašnog princa. Ubrzo po raskidu sa manekenkom Florens, u julu iste godine Hari je počeo da se viđa sa lepom glumicom i manekenkom Kresidom Bonas. Par se upoznao preko princeze Evgenije, Harijeve rođake.

Hari i Kresida su očigledno delili ista interesovanja, pa su tako često viđani zajedno na koncertima, utakmicama i drugim društvenim događajima. Nažalost, ni Kresida nije mogla da podnese teret zabavljanja sa princem, pa su raskinuli 2014.

Osim veza koje su bile i zvanično potvrđene, uz Harijevo ime se vezuju i neke poznate dame, a koje nikad nisu potvrdile da su imale romansu sa neštašnim princem.

Eli Gulding

Trenutno jedna od najpopularnijih pop pevačica današnjice, Eli Gulding, nastupala je na venčanju Harijevog brata Vilijema i Kejt Midlton, a njeno druženje sa mladoženjinim bratom odmah je izazvalo interesovanje javnosti. Eli i Hari su bili prijatelji nekoliko godina, pevačica je čak nastupala na 30. rođendanu princa, ali mediji su uvek smatrali da između njih postoji nešto više. Glasine su toliko daleko otišle da se ove godine pričalo o tome da je Eli trudna sa Harijem, što je pevačica kategorično demantovala.

Džena Koleman

Britanski mediji nisu mnogo oklevali da glumicu Dženu Koleman proglase novom Harijevom devojkom, nakon što je par usnimljen zajedno na jednoj polo utakmici 2015. godine. Iako je Hari uporno tvrdio da posle Kreside nema novu ljubav, lavina je pokrenuta. Glasine je zaustavila mlada glumica koja je emisiji "Good Morning Britain" izjavila da ne postoji romansa između nje i princa, da su samo prijatelji.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading