Zbog njih veridba Harija i Megan deluje neozbiljno: Kako su Eli Gulding i Kasper Džopling objavili radosnu vest (foto)

Autor:

07.08.2018 18:21

Foto:

Foto:



Eli Gulding, pop zvezda koju su poslednjih godina dovodili u vezu sa brojnim muzičkim zvezdama među kojima su Ed Širan i Nijal Horan, uskoro staje na ludi kamen.

Pevačica Eli Golding otkriva: Samo naporne vežbe mi pomažu u borbi protiv anksioznosti

Nasuprot očekivanjima, njen izabranik nije iz sveta šou-biznisa, već se bavi prodajom umetničkih dela i zove se Kaspar Džopling. Par je u ljubavi od maja prošle godine, a sada su odlučili i da svoju vezu ozvaniče.

A takva, zvanična, bila je i njihova objava veridbe. Nakon što je samo s najužom familijom i prijateljima podelio radosne vesti, par je o zarukama ostatak sveta obavestio putem časopisa "The Times".

- Gospodin C.V.F. i gospođica E.Dž. Gulding

Najavljuju se zaruke između Kaspera, sina uvaženog Nikolasa Džoplinga od Jorkšira i gospođe Džejn Vord-Oldam od Jorkšira, i Elene, ćerke gospodina Artura Guldinga od Hertfordšira i gospođe Trejsi Samner od Vest Midlenda.

Bitka pop princeza na dodeli Brit nagrada: Koja je bila najatraktivnija? (foto)

Vlasnica planetarnog hita "Love Me Like You Do" i njen izabranik očigledno veoma drže do tradicije kad su se odlučili na ovako nesvakidašnju objavu (pogotovo imajući u vidu kojim poslom se mlada bavi). Kako su mnogi u šali prokomentarisali, objava zaruka princa Harija i Megan Markl deluje neozbiljno u odnosu na njihovu.

Maja Gašić

Autor