Deca kao i sva druga: Kejt otkrila šta Džordžu i Šarlot izmami osmeh

Autor:

24.11.2016 15:56

Foto:

Foto:



Otkako su došli na svet, deca princa Vilijama i Kejt Midlton, princ Džordž i princeza Šarlot, podjednako su pod budnim okom javnosti kao i njihovi roditelji. Svako njihovo pojavljivanje u javnosti se proučava, počev od garderobe, preko toga koje životinje najviše vole, na koga liče, zbog čega su obučeni tako kako su obučeni i sl.

Na koga to liči princ Džordž, a nije tata Vilijam?

Ipak, postoje neke stvari koje samo roditelji mogu da znaju, neko tajno ponašanje koje deca ispoljavaju samo u krugu najbliže porodice.

Da li znate zašto princ Džordž uvek nosi šorts?

A neke detalje iz života princeze Šarlot i princa Džordža je otkrila Kejt, prilikom nedavnog ušešća na dečjoj čajanki u Prirodnom muzeju. Naime, lepa Kejt je otkrila da njen sin, osim što je opsednut avionima i želi da bude pilot kao njegov otac, naprosto obožava dinosauruse, a omiljen mu je T-Reks zato što je "najbučniji i najstrašniji"od svih stvorenja iz doba Jure.

- Džordžu se veoma dopadaju dinosaurusi, a po svemu sudeći bi voleo i da su danas ovde - ispričala je vojvotkinja od Kembridža i dodala da, kako joj deca postaju starija - to mora više da se trudi oko izmišljanja imena za omiljene dinosauruse.

Osim ovih izumrlih životinja, trogodišnji Džordž gaji i posebno interesovanje za vulkane, koje trenutno proučava u školici.

Što se tiče princeze Šarlot koja je svojom ljupkošću osvojila ne samo britansku već i svetsku javnost, Kejt je rekla da se sada nalazi u "pričljivoj fazi".

Naime, princeza ima godinu i po dana i vrlo je brbljiva za svoj uzrast. Stalno nešto priča a kad pronađe "sagovornika" izuzetno se obraduje. Većina dece obično uđe u famoznu "pitalica" fazu sa dve  godine, a neka i kasnije, ali izgleda da Šarlot krsi radoznali duh, pa je tako malo ranije počela da se interesuje za svet oko sebe.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading