Kristina Kovač

Zajedno i u bolu i u radosti: Ona joj pruža podršku i vraća snagu

Autor:

27.10.2022 18:15

Foto:

Foto:

Ćerka Kristine Kovač najveća podrška pevačici



Poznata pevačica i kompozitor Kristina Kovač nakon odlaska oca, kompozitora i pijaniste Kornelija Kovača, utehu je našla u svojoj porodici. Kristina je nedavno na svom Instagram profilu podelila sa svojim pratiocima fotografiju na kojoj je sa njenom naslednicom Tarom, dok je u opisu napisala: "Neki teški dani. Bićemo ok", dok su se u nastavku nizali komentari pratilaca, kao što su: "Ali i oni će da prođu... i doći će neki bolji dani... pa će i oni proći... i tako dan za danom... ali važno je imati želju za svako novo sutra", "Dijete je uvjek uz roditelja, ali se treba držati svojih najbližih", "Imate jedna drugu! Čvrsto se držite za ruke! Teški dani dođu... i prođu...".

Instagram screenshot @kristinakovac43

 

 

 

Pročitajte Boriću se do kraja - Kome je uputila ovu poruku

 

Poznata umetnica uveliko radi na novim projektima, pa je tako podelila vest o novom projektu na kojem će raditi, a reč je o pesmama za Beoviziju koje će imati priliku da radi zajedno sa dva britanska kompozitora, pa je tako u objavi podelila vest sa svojim pratiocima: "Ova žena za 10 dana leti za Englesku, gde će da komponuje dve pesme za dve mlade pevačice za srpski konkurs za Beoviziju, sa dva britanska kompozitora, sa kojima žarko želim da radim još od Eurosong kampa u Belgiji proletos. Producent da umreš od kvaliteta, i kompozitor sa slike, ma ne zna se koji je bolji u svom poslu, i mala ja. 

Dva dana u Norwichu, za koja treba treba da završimo dve pesme kako bi na vreme bile smiksane i spremne za prijavu na Beoviziju. Onda, za mene, nekoliko dana u Londonu, trenutno se bavim organizacijom još nekoliko kompozitorskih sešna/saradnji, a biće i vremena za obožavanje Londona, mog miljenika i viđanje sa raznim interesantnim i talentovanim ljudima, kao i šopinčić neki. Mojoj sreći nikad kraja. A da, i ponovo letim/borim se protiv straha od letenja. Bravo za mene".

Kristini njen suprug i ćerka Tara vraćaju osmeh na lice, pa tako mama i ćerka zajedno idu na muzičke koncerte, a prilikom jednog takvog događaja, poznata pevačica je napisala u opisu fotografije: "Ovo naše dete je u stanju da mi umiri svaku tugu svojom radošću življenja i ovim iskrenim obožavanjem muzike. Sreća moja".

Instagram screenshot @kristinakovac43

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading