Nataša Bekvalac

Nasmejane i razigrane: Ko joj pomaže u kućnim poslovima

Autor:

24.10.2022 15:00

Foto:

Foto:

Mlađa ćerka Nataše Bekvalac oduševila sve



Poznata pevačica Nataša Bekvalac je neko ko je i posle više od 20 godina na muzičkoj sceni daje svoj maksimum kada su u pitanju nastupi, scenska garderoba i energija, što publika oseća i na isti način uzvraća. Pored kratkih video zapisa i delića atmosfere sa njenih nastupa, ona ne retko deli i privatan sadržaj sa svojim pratiocima, pa njena publika može da je vidi i u nešto drugačijem izdanju. Sa svojim ćerkama, Hanom i Katjom, na koji način i kako izgleda njihova svakodnevnica. Ona je nedavno na društvenoj mreži Instagram podelila video objavu kako u njihovom domu izgleda jedna radna nedelja.

Instagram screenshot @bekvalceva

 

 

 

Pročitajte Sija od sreće - Njegovi poljupci joj vraćaju osmeh

 

Naime, njena mlađa ćerka Katja je zajedno sa mamom sređivala stan, pa je tako preuzela štafetu u kućnim poslovima. Nataša je snimila dok je ona detaljno i polako, sa posebnom pažnjom brisala pod, dok je u opisu fotografije napisala: "Radna nedelja". Pevačica je neko ko na sceni, ali i van nje ima dosta energije, pa tako stiže na sve strane. Iako se nedavno vratila sa svoje prve američke turneje puna utisaka, nastavila je u radnom tempu sa nastupima, ali svaki slobodan trenutak koristi kako bi uživala i prikupljala baterije sa svojom decom i porodicom.

Instagram screenshot @bekvalceva

 

 

Nedavno je na gore pomenutoj društvenoj mreži objavila da su Katja, njena rođena sestra Kristina, njeni nasledenici i njihovi ljubimci četvoronošci u šetnji na jednoj od srpskih planina. Uživajući u šetnji, planinskom čistom vazduhu i prirodi. Svi zajedno su kada su došli do jednog vidikovca uživali u pogledu, ali i u tišini i miru, daleko od gradske gužve i buke. Lepa Nataša je i leto koje je za nama provela u društvo svojih mezimica odmarajući na plažama Mediterana, obilazeći grčka ostrva i primorski španski grad Marbelju, ali i boraveći u komšiluku, na Crnogorskom primorju na kojem je imala nastupe, ali i odmarala sa svojom mlađom ćerkom Katjom gde su uživale u morskim avantuama, veslajući i plivajući.

Instagram screenshot @bekvalceva

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading