Nela Mihailović

Kako se provode kad ih niko ne gleda: Glumici uživaju u pesmi i druženju

Autor:

19.10.2022 15:20

Foto:

Foto:

Glumica Nela Mihailović uživa u pesmi i druženju sa kolegama



Jedna od najpoznatijih srpskih glumica Nela Mihailović  koja je publici poznata po ulogama u domaćim serijama "Stižu dolari" u kojoj je tumačila ulogu Žice, "Selo gori, a baba se češlja", "Ranjeni orao" u kojoj je tumačila lik Nade, "Nepobedivo srce" sa likom Jovanke Novaković, kao i u seriji "Kolo sreće" u kojoj tumači lik Mare Raketić. Poznata po svom verdom duhu i osmehu, glumica je neko ko se sjajno slaže sa svojim kolegama, kako starijim , tako i mlađim. Nedavno je na svom Instagram profilu podelila snimak na kome uživaju u zajedničkom duženju i pesmi glumica Bojana Stefanović, Vuk Kostić, Nela i mnogi drugi,

Instagram screenshot @nelamihailovic

 

 

 

Pročitajte Glumica pokazala ćerke - Lepe kao anđeli

 

 

Uz tonove i ritam prve, ali i jedne od najpoznatijih pesama jedne od najboljih vokala i izvođača pop muzike Aleksandre Radović "Kao so u moru" koju su glumice pevale u jedan glas. Svi su bili raspevani, rapspoloženi, uživajući u pesmi i zajedničkom druženju. Pored glumičinih brojnih televizijskih uloga, ona je neko ko je veoma zastupljen u pozorištu u predstavama: "Sumnjivo lice", "Ožalošćena porodica", "Balkanski špijun" koje igra u Narodnom pozorištu u kojem od 2021. godine ima status prvakinje drame.

Kao i predstave "Arzamas" i "Sportsko srce" sa kojima nastupa u Zvezdara teatru. Poznata glumica je podjednako zastupljena u novim domaćim projektima i televizijskim serijama koje su kod publike osvojile velike simpatije i postigle veliku glednost, kao što su: "Južni vetar", "Kamiondžije", humoristička serija "Radio Milieva", "Kalkanski krugovi", "Nečista krv", "Azbuka našeg života", kao i projekti koji su planirani za 2023. godinu "Heroji Halijarda" u kojoj će tumačiti lik Dušanke Jović i "Vazdušni most", kao i mnogi drugi.

Luka Šarac

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading