Nela Mihailović

Poznatoj glumici ćerka emotivnom porukom čestitala rođendan

Autor:

16.10.2022 18:55

Foto:

Foto:

Emotivna rođendanska čestitka glumici Neli Mihailović



Poznata srpska glumica Nela Mihailović danas slavi 53. rođendan, a na svom Instagram profilu je sa pratiocima podelila čestitke svojih prijatelja i kolega koji su joj poželili sve najbolje i još mnogo uloga. Ali, jedna objava se izdvojila. Posebna i emotivna, jer dolazi od njene starije ćerke Marte, koja joj je uputila rođendansku čestitku tekstom: "Srećan rođendan Nelice Danijelice. Želim ti da zauvek ostaneš tako mlada u duši čak i sa napunjenih 53. Volim te." Podelivši zajedničke fotografije. Poznata glumica često ističe kako su ćerke njena radost, pa je tako jednom prilikom izjavila da je ponosna što se njene naslednice slažu jednako kao što je to slučaj sa njom i njenom sestrom Minom.

Instagram screenshot @nelamihailovic

 

 

 

Pročitajte Izgledom na tatu, harizmom na mamu - Upoznajte Martu i Petru, prelepe naslednice Nele Mihajlović

 

Nastavljajući o tome kako se Marta i Petra slažu: "Njih dve umeju i da se posvađaju, ali kad god smo van kuće, Marta kao starija sestra čuva dve godine mlađu Petru, a ova mala ide za njom kao senka i obožava je. Želim svojoj deci da se vole kao ja i moja sestra. Inače, roditelji su modeli koje deca slede. Kada je reč o muzici koju će slušati, Vladimir pravi ozbiljnu selekciju, ali smatramo da deci ne treba praviti limite, ali vaspitanje podrazumeva ogromno strpljenje. Često uredimo tako da naše ćerke pomisle kako je nešto što smo im mi odabrali u stvari njihov izbor. Takođe, iako nekad imamo suprotna mišljenja, Vladimir i ja se ne raspravljamo pred ćerkama", opisuje glumica čiji osmeh na licu pored posla koji je ispunjava, njenu sreću čini upravo njena porodica.

Poznata glumica se kao majka ostvarila u trideset šestoj godini i nikada se nije pokajala što joj je sudbina tako izrežirala život: "Volim da kažem da su moje ćerke rođene u vreme koje im pripada. Možda bi mi u fizičkom smislu bilo lakše da sam ih rodila deset godina ranije, ali one su ovako htele. Inače, Petra je nemirna, a Marta mirna baš kao što sam bila ja. S druge strane, Petra ima moju upornost. Izuzetno su različite, pa čak i fizički. Bilo bi lepo da se ispostavi da su od oba roditelja uzele najbolje, rekla je Nela koja voli za sebe da kaže kako živi kao svaka majka domaćica, kako prenosi portal Glossy.

Instagram screenshot @nelamihailovic

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading