Ana Ivanović

Neizmerna ljubav: Emotivnom porukom čestitala bratu rođendan

Autor:

17.10.2022 12:46

Foto:

Foto:

Rođendanska čestitka Ane Ivanović raznežila sve



Jedna od najlepših teniserki sveta Ana Ivanović, trudi se da svoj privatan život drži dalje od očiju javnost, pa tako tek s' vremena na vreme sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram podeli po neku fotografiju svog doma, recepata koje pravi, kao i aktivnosti koje kao porodica zajedno obavljaju. Kad su birali mesto za njihov porodični dom, upravo su zbog blizine Anine porodice za njihovu oazu izabrali Austriju koja se nalazi 800 kilometara od Srbije. Pa, je tako nedavno na gore pomenutoj mreži podelila sliku svog brata, čestitajući mu rođendan na jednostavan način, sa opisom: "Mom velikom mlađem bratu, tako sam ponosna na tebe. Volim te!!! Srećan rođendan.

Instagram screenshot @anaivanovic

 

 

 

Pročitajte Moderni luksuz - Otkrivamo vam kako izgleda dom slavne teniserke

 

Miloš Ivanović je od svoje sestre mlađi dve godine, a javnosti je postao poznat 2018. godine, kada je krenuo da se zabavlja sa Draganom Džajić, ćerkom bivšeg fudbalera i počasnog predsednika Crvene zvezde, Dragana Džajića. Par se venčao 2019. godine, a svoju ljubav su krunisali naslednikom Vidom, kojeg su dobili iste godine. Dragana je jednom prilikom izjavila: "Miloš je predivan čovek i božanstven suprug. Iz te ljubavi dobili smo sina. Sve mi je još uvek novo. Uživam, jer smo se stvarno našli. Moji roditelji su 30 godina u braku i Miloševi roditelji su dugo u braku. Mi smo se upoznali kasno, ali naše porodice su se družile. Moj otac je s njegovim dedom bio dobar prijatelj, a Miloša sam upoznala preko našeg prijatelja u teretani", izjavila je svojevremeno Dragana koja radi kao marketing menadžerka za jednu kompaniju u Monte Karlu, kako prensoi portal Alo.

Brat jedne od njaboljih bivših teniserki je uspešan preduzetnik i vlasnik prodavnice s košuljama kreiranim po meri i drugim odevnim predmetima. On je veoma posvećen roditeljstvu. Ana neretko deli fotografije sa Milošem, pokazujući koliko joj znači i koliko su vezani.

Instagram

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading