Ana Ivanović

Odluka koja menja sve: Nekadašnja teniserka iznenandila svet

Autor:

13.09.2022 18:30

Foto:

Foto:

Izgled Ane Ivanović: novi poslovni poduhvat i nešto drugačije od sportske karijere



Izgled Ane Ivanović: nekadašnja teniserka koja je osvajala mnogobrojne turnire od juniorskih takmičenja, preko US, Australian Opena, osvojivši brojne VTA turnire, uključujući i osvajanje grend slem turnira Rolan Garos 2008. godine, nakon kojeg je ponela titulu najbolje teniserke sveta. Na teniskom terenu je nizala mnoge dobijene mečeve, vredno je radila i trenirala, ali je nakon više od 12 godina profesionalnog bavljenja tenisa, tačnije od njenog prvog ozbiljnijeg, profesionalnog teniskog meča šira javnost za nju saznala kada je stigla do juniorskog prvenstva 2004. godine na Vimbldonu, a krajem 2016. godine je objavila da se povlači iz profesionalnog tenisa.

Instagram screenshot @ananaturalperformance

 

 

Pročitajte Kako će na ovo reagovati Bastijan: U društvu slavnog zavodnika

 

Nekoliko meseci kasnije udala se za svoj izabranika nemačkog fudbalera Bastijana Švanštajgera, a poznati sportski par je svoju vezu krunisao naslednicima Lukom i Leonom. Od kada je prestala sa svojom profesionalnom sportskom karijerom, ona se posvetila svojoj porodici, iako je i dalje aktivna i tenis igra iz rekreacije i sa svojim suprugom kojem nekada prepusti neki gem, ali sa osmehom je jednom prilikom izjavila da je sve bolji u tenisu.

Ana je od početka svoje karijere važila za jednu od najlepših teniserki sveta, a to je ostalo do današnjih dana, uvek negujući prirodan izgled, bez puno šminke, svedene, elegantne i čiste kombinacije, iznoseći stil koji je sama kreirala. Kombinujući sport sa svakodnevnom garderobom i elegancijom. Nedavno je na svom Instagram profilu podelila sa svojim pratiocima, projekat na kojem je dugo radila, a to je linija proizvoda za negu kože, koja uskoro treba da ugleda svetlost dana. Bivša teniserka sa svojim pratiocima na gorepomenutoj mreži često deli zdrave obroke, objašnjavajući njihovu pripremu, sastojke i benefite za telo, pa je tako delila i svoju beauty rutinu, ali od sada će svaka dama imati priliku da proba proizvode koji su namenjeni za negu kože koje je osmislila naša poznata teniserka.

Instagram screenshot @ananaturalperformance

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading