Ana Ivanović

Moderni luksuz: Otkrivamo vam kako izgleda dom slavne teniserke

Autor:

16.10.2022 17:00

Foto:

Foto:

Dom Ane i Bastijana Švajnšajgera odiše luksuzom i minimalizmom



Jedna od najlepših teniserki sveta Ana Ivanović od kada je 2016. donela odluku da se povlači sa teniskih terena i da završava svoju profesionalnu karijeru, svoj život je nastavila sa suprugom, nemačkim fudbalerom Bastijanom Švajnštajgerom u astrijskom gradiću Vestedorfu u kojem su stvorili porodični dom u kojem žive zajedno sa svojim naslednicima. Nakon udaje, poznati sportski par, je odlučio da svoje gnezdo svije u Austriji, u kojoj su uredili da njihov dom izgleda nestvarno i ušuškano. U porodičnoj kući u malom mestu Vestedorfu pordica Švajnštajger živi sa sinovima Lukom i Leonom. Nekadašnja teniserka svoj privatni život ne voli da eksponira i deli sa javnosti, ali se po fotografijama koje s vremena na vreme podeli sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram može videti da su oni izgradili i uredili dom kao iz bajke.

Instagram screenshot @anaivanovic

 

 

 

Pročitajte Prve fotografije SINOVA Ane Ivanović - Pravi mali Nemci sa plavom kosicom, liče na oca! Pogledajte kako se porodica provodi u Veneciji

 

Kuća Ane i Bastijana smeštena je u mirnom delu grada, koja pored izolovanosti od buke ima i svoje parče zelenila u vidu dvorišta, koje poseduje i terene za tenis, ali i fudbal, kao i teretanu u kojoj supružnici često vežbaju, održavajući svoju liniju vitkom i u formi. Kada su birali gde će nakon venčanja živeti i koju lokaciju će odabrati za odgajanje porodice, gledali su da to ne bude previše udaljeno od Srbije, a ni od Nemačke, pa su se tako odlučili za Austriju koja je od naše zemlje udaljena 800 kilometara. Kada je uređenje doma u pitanju, Ana je vodila računa o svakom detalju, pa tako u kući preovlađuju svetli i čisti tonovi poput bele, svetlo sive, bež i krem, a sa minimlanim detaljima i funkcionalnim nameštajem koji dolazi u istim bojama, kuća deluje još svetlije i prostranije.

Instagram screenshot @anaivanovic

 

 

Ana je za centralnu prostoriju kuće odlučila da to bude kuhinja, koja je otvorenog koncepta, sa velikim šankom i krem elementima u kojoj ona svojim naslednicima, ali i celoj porodici sprema zdrave i raznovrsne ukusne obroke. Dok je spavaća soba u kombinaciji sivih i braon tonova, sa prostranim bračnim krevetom. Svaki komad nameštaja, kao i kutak za odmor i čitanje odišu nežnim otvorenim ili pak zemljanim tonovima, bez preternih detalja. Pa, čitav enterijer i izgled kuće imaju dozu minimalizma i elegancije.

Instagram screenshot @anaivanovic

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading