Zdravko Čolić

Kao nestašni dečkić: U zagrljaju zgodne i mlađane pevačice

Autor:

16.10.2022 12:55

Foto:

Foto:

Pevač Zdravko Čolić u društvu koleginice iznenadio sve



Jedna od najvećih muzičkih zvezda na Balkanu je tokom leta imao brojne nastpue i koncerte, pa ako se nečija popularnost može odrediti brojem hitova, pesama i koncerata koje je održao, onda je to svakako Zdravko Čolić. Umetnik čiji stihovi nemaju rok trajanja, čije pesme znaju generacije koje nisu bile rođene pre 40 godina kada je on započinjao svoju muzičku karijeru, danas pevaju njegove pesme, kako nove tako i stare. Dok je svaki njegov nastup ispunjen publikom od 7 do 77 godina, pevajući u glas neprolazne hitove. Na koncertima i nastupima je uvek živo i razigrano, nezavisno da li istaknuti umetnik nastupao u Čikagu, Sarajevu, Beču ili Beogradu.

Aleksandar Kerekeš Keki

 

 

 

Pročitajte Supruga Zdravka Čolića je zanosna plava lepotica - Pogledajte jedinu zajedničku fotografiju pevača i Aleksandre

 

Tokom svoje duge i plodnosne karijere nastupao je sa brojnim kolegama, ali nedavno je jedna od članica bivše muzičke grupe "Hurrican" imala priliku i čast da nastupi sa najvećom jugoslovenskom zvezdom. Pevačica Ivana Nikolić nastavila je svoju karijeru samostalno nakon razilaženja muzičke grupe, a odmah nakon razlaza nastupila je sa pevačem Zdravkom Čolićem, pa je tom prilikom  otkrila svoje utiske: "Svi su bili oduševljeni kada su čuli sa kim zapravo ja imam nastup. To je ujedno bio i moj prvi veliki solo nastup. Bukvalno su ljudi bili u fazonu: Molim te, samo pozdravi Zdravka, izljubi ga, uzmi autogram", izjavila je pevačica za novine Alo.

Instagram screenshot @ivana_boom_nikolic

 

 

Mlada pevačica je ovekovečila trenutak jer je na svom prvom, solo nastupu imala prilke da deli binu sa Zdravkom Čolićem, pa je tom prilikom napravila fotografiju uz opis: "Delić atmosfere sa koncerta. Ogromna mi je čast i zadovoljstvo bilo družiti se sa vama! A večeras se vidimo u Ljubljani! Ljubim vas!", dok su se u nastavku nizale čestitke i komentari na račun njihovog izgleda, kao što su: "Zvijezde", "Lepotica", "Mnogo ste lepi i da ste živi i zdravi 100 godina", kao i mnogi drugi.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading