Dragana Mirković

Sličnost je neverovatna: Poznata pevačica čestitala sestri rođendan

Autor:

12.10.2022 18:30

Foto:

Foto:

Pevačica Dragana Mirković čestitala rođendan sestri



Poznata pevačica Dragana Mirković leto je provela radno, nastupajući širom Srbije, ali i regiona, družeći se sa svojom publikom koja je sa njom u glas pevala sve njene hitove od početka do kraja. Dragana je nedavno na svom Instagram profilu podelila nekoliko fotografija, pokazavši svoju rođenu sestru, a sličnost je neverovatna. Luče iz Kasidola je čestitala svojoj sestri rođendan, podelivši slike iz mladosti, ali i neke skorije, sa opisom: "Srećan ti rođendan seko". Poznato je, da iako pevačica godinama živi u Beču, ostala je vezana za svoj rodni kraj u Požarevcu, u mestu Kasidol, gde i dalje žive njeni roditelji, dok je njena rođena sestra, zadužena za rad televizijske kuće DMSAT, kako bi sve funkcionisalo kako treba.

Instagram screenshot @dragana_mirkovic

 

 

 

Pročitajte Ko je bio njena velika ljubav - veza duga čitavu deceniju

 

Dragana je odrasla u selu Kasidol, okružena vrednim i poštenim ljudima u velikoj porodici, a iz tog perioda ima samo lepa sećanja: "Kada pomislim na detinjstvo, setim se mirisa leta, oštre zime, snega, voćnjaka u cvetu s proleća." Svoju ljubav prema muzici je otkrila kao devojčica, ali je više bila okrenuta zabavnoj muzici. Ali, ipak narodnu muziku je zavolela uz deku koji je svirao harmoniku: "Nikada sebe nisam videla kao pevačicu, niti sam sanjala da to budem. Pevala sam na priredbama zato što su me terali, jer sam, kao, bila čudo od deteta. Tako su me svi zvali. Bilo mi je interesantno, ali moje želje išle su u sasvim drugom pravcu.

Pošto sam bila vukovac u školi, dobijala čitalačke značke, nagrade na takmičenjima, sebe sam videla kao nastavnika engleskog ili turističkog vodiča. Strašno sam želela da putujem jer kao dete nisam putovala, bilo je drugačije vreme, a i moji roditelji nisu bili zaljubljenici u putovanja. San za koji sam živela bio je da putujem i pričam engleski. Želela sam da završim fakultet. Međutim, dok sam pevala po tim priredbicama, prvo školskim, pa posle u kulturnoumetničkom društvu, već se u Beogradu pričalo o nekoj maloj Dragani iz nekog Kasidola koja lepo peva. Sećam se, bilo je prvo polugodište osmog razreda kad su ljudi iz PGP-a zakucali na naša vrata. Rekli su da bi voleli da snimim ploču. Moj tata se šokirao, rekao im je: "Pobogu ljudi, pa ona nije ni osnovnu školu završila." Slušala sam šta pričaju, a činilo mi se da govore o nekom petom licu, a ne o meni. Privukao me je odlazak u Beograd, a ne snimanje ploče i mogućnost da postanem popularna. Ovaj posao me je naterao da odraastem ranije da ne bih pogrešila u životu."

Instagram screenshot @dragana_mirkovic

 

 

I dan-danas je ostala neko ko je otvoren i prirodan, često pričajući o svom selu, o ljudima i uspomenama, govoreći kako je slava i bogatstvo nisu promenili i nisu uticali na nju kao osobu.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Pera Detlic

17.10.2022 12:04

Dragana Mirkovic sto starija sve mladja ali zahvaljujuci estetskoj hirurgiji, zena mi prebacuje i trazi novac hoce na nano kliniku da se zategne ko Dragana ali odakle mi na ovoj krizi boga molim da ne ostanem bez posla.