Šakira

Bol i tugu pretočila u pesme: Uputila jasnu poruku španskom fudbaleru

Autor:

11.10.2022 17:00

Foto:

Foto:

Pesma kao jasna Šakirina poruka Pikeu



Kolumbijska pevačica Šakira, koja važi za jednu od najprivlačnijih žena na svetskoj muzičkoj sceni, u proteklom periodu pokušava da svoj emotivni život stabilizuje, nakon što je posle 11 godina stavila tačku na emotivni odnos sa španskim fudbalerom Žererom Pikeom. Poznati par je važio za jedan od najskladnijih parova na svetskoj javnoj sceni, ali su u jednom trenutku odlučili da se raziđu, a razlog je bio neverstvo njenog nevenčanog supruga. Poznata pevačica se tokom leta fokusirala na svoju muzičku karijeru i odmor koji je provela sa svojim sinovima Milanom i Sašom, ali je nakon nekoliko meseci odlučila da kaže da je ceo proces itekako ostavio traga: "O ovme je zaista teško pričati, pogotovo zato što je ovo prvi put da sam se u jednom intervjuu osvrnula na ovu situaciju. 

Instagram screenshot @shakira

 

 

 

Pročitajte U inat svim brigama - njihov zagrljaj sve leči

 

Nastavljajući: Ostala sam tiha i samo sam pokušala da sve to obradim. Hm, i da, teško je pričati o tome, pogotovo zato što još prolazim kroz to, i zato što sam u očima javnosti i zato što naše razdvajanje nije kao obično razdvajanje. I tako je bilo teško ne samo meni, već i mojoj deci. Neverovatno teško", rekla je Šakira za Elle magazin. Pevačisa Šakira i fudbaler Žerar Pike su svoju ljubav krunisali naslednicima Milanom (9) i Sašom (7), kojima, kao i svakom detetu, situacija sa razvodom roditelja i odvajanjem nije lako pala: "Pokušala sam da sakrijem situaciju pred decom. Trudim se da to uradim i da ih zaštitim, jer to je moja misija broj jedan u životu, ali onda čuju stvari u školi od prijatelja ili naiđu na neke neprijatne vesti na mrežama, i to ih samo pogađa", izjavila je pevačica za pomenuti magazin.

Iako se čini da je njen nekadašnji partner nakon razvoda krenuo dalje, pa su se pojavile priče da je u emotivnoj vezi sa mladom studentkinjom Klarom (23), Šakira nije želela da komentariše. Španska pevačica je nedavno na svom Instgram nalogu objavila video za novu pesmu, u kojoj se vidi kako crna cipela gazi srce koje krvari, sa opisom: "Nikada ništa nisam rekla, ali me je bolelo. Znala sam da će se ovo desiti."

Instagram screenshot @shakira

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading