Lidija Vukićević

Iznenadjenje godine: U venčanici na gondoli

Autor:

27.09.2022 15:00

Foto:

Foto:

Izgled Lidije Vukićević sve iznenadio, šetajući nasmejana i raspoložena u svojoj avanturi po Veneciji



Izgled Lidije Vukićević sve iznenadio dok je šetala italijanskim gradom u različitim odevnim kombinacijama. Glumica koju šira javnost pamti po ulogama u domaćoj seriji "Bolji život" i "Žikina dinastija" oduvek je važila za lepoticu, koja je bila prepoznatljiva po svojim loknama, dugog, kovrdžavoj i nestašnoj kosi. Ona je nedavno na svom Instagram profilu sa svojim pratiocima podelila video zapise sa svog putovanja u Veneciju. Naime, glumica je u grad koji je poznat po svojim palatama, trgovima i kanalima, otišla radno, ali je to svakako nije sprečilo da u vreme pauza i predaha, istražuje ovaj italijanski gradić.

Instagram screenshot @vukiceviclidija

 

 

Pročitajte Vrelo izdanje na plaži - Minijaturni bikini jedva obuzdao nemirne grudi

 

Stoga se glumica u potpunosti prepustila otkrivanju svih znamenitosti, uličica i restorana, degustirajući lokalne specijalitete, šetajući i obilazeći mostove. Ono što svakako nije mogla da propusti to su čuvene vožnje gondolom i razgledanje Venecije sa njenih kanala, dok prolazi ispod bezbroj mostića, opijena muzikom i grajom koja dopire iz restorana. Poznata glumica je za tu priliku obukla dugačku, belu haljinu sa volarima i bez bretela, što je podsećalo na venčanicu. Očaravajući svojim držanjem, kao i celokupnim izgledom, Lidija je od početka svoje karijere poznata kao neko ko je oduvek vodio računa o svom izgledu, pa tako sa godinama izgleda kao da ne stari.

Instagram screenshot @vukiceviclidija

 

 

Da li joj je i partner sa kojim je već neko vreme u emotivnoj vezi pravio društvo, s' obzirom na to da potiče sa tih prostora i da je za slikare Venecija kao stvorena za inspiraciju posebno sada kada je i ona tu. Zanosna glumica je jednom prilikom izjavila da joj je mlađi partner uneo svežinu u život, nastavljajući: "uvek sam za ljubav na daljinu jer 24 sata života sa partnerom ubija ljubav. Volim izazove, čekanje, leptiriće i emociju koja ima svoju snagu. Uvek ima ta neka magična crta i magija koja između nas postoji i to je meni pokretač da ljubav traje."

Iako važi za damu koja ne voli da vežba i da posećuje teretanu, ona svoj mladoliki izgled duguje svom karakteru i time što neguje takav duh. Kako je glumica svojevremeno izjavila: "Ja sam dete u duši i to sam davno naučila da negujem kod sebe. Većina me pita i za izgled i za moju vedrinu u 'ovim godinama', iako mi to nije preterano važno. Uvek kažem da to nije pitanje godina, to nema nikakve veze sa tim, već sa unutrašnjom energijom i habitusom. Često volim da kažem 'Koliko bismo bili stari, kada bi znali koliko imamo godina?' I to je donekle moj odgovor na sve.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading