Lidija Vukićević

Poruka malograđanima: Pokušali su da me ocrne, ali nisu znali kako mi crno dobro stoji

Autor:

13.07.2022 16:00

Foto:

Foto:

Stil Lidije Vukičević: ekstravagantno i smelo



Stil Lidije Vukičević: ekstravagantno i smelo - Poznata srpska glumica koja je u javnosti najbolje ostala upamćena po ulozi Violete Popadić, ćerke glavnih junaka iz domaće serije “Bolji život”. Filmsku karijeru je započela, 1985. godine, ulogom u kultnoj franšizi Žikine dinastije, kada je imala 22 godine, glumeći atraktivnu i zanosnu kućnu spremačicu Liliku. Nako čega je dobijala slične uloge u filmovima istog žanra, kao što su. “Špijun na štiklama” iz 1988. godine i “Vampiri su među nama” iz 1989. godine, dok je glavnu ulogu Lepe Rade tumačila u filmu “Lutalica”.

 

Pročitajte Vrelo izdanje na plaži: Minijaturni bikini jedva obuzdao nemirne grudi

Luka Šarac

 

 

Početkom 2000-ih, tačnije 2004. godine, zaplovila je u političke vode članstvom u Srpskoj Radikalnoj stranci, postavši jedna od njenih najistaknutijih članica, nakon čega je 2007. godine postala poslanica SRS u Narodnoj Skupštini Republike Srbije, a za to vreme je obavljala funkciju zamenice predsednika Odbora za kulturu i informisanje. Bila je udata za fudbalera Mitra Mrkelu sa kojim ima dvojicu sinova: Andreja i Davida, koji su njen najveći životni uspeh, kako je jednom prilikom rekla. Poznata glumica, živela je jedno vreme u Americi, Turskoj i Holandiji, dok danas živi u Beogradu.

 

Lidija Vukičević je neko ko je od svoje rane mladosti plenio svojim izgledom i lepotom, prepoznatljiva po svojoj dugoj, crnoj kovrdžavoj kosi, zanosnoj figuri i osmehu, koji je ostao ne promenjen do današnjih dana. Zanosna glumica je vrlo aktivna na društvenim mrežama, pa tako svoje pratioce na svom Instagram nalogu često obraduje slikama putovanja, odevnim kombinacijama, savetima za negu, ali i prikazom svoje dnevne rutine kada vežba, na kojima se vidi zanosna figura i stas glumice koja je u šestoj deceniji života.

Instagram screenshot @vukiceviclidija

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading