Lidija Vukičević

Nastavlja da iznenađuje: Gde su nestale crne kovrdže

Autor:

05.09.2022 17:30

Foto:

Foto:

Izgled Lidije Vukičević: promena boje kose otkriva novi imidž poznate glumice



Izgled Lidije Vukičević: glumica kojoj godine ništa ne mogu, iako je na pragu sedme decenije, ona i dalje izgleda sveže, mladoliko i u formi. Lidija, je neko ko svoje pratioce često obraduje fotografijama na svom Instgram profilu, delići sa njima kako profesionalan, tako i zabavan sadržaj, koji često ostavlja kako pripadnuike jačeg pola, tako i ženski deo populacije u neverici kako ona izgleda. Iako je svojevremeno rekla da je lepotu i nestašnu, bujnu i kovrdžavu kosu nasledila od svoje majke, poznata Violeta, svoju figuru održava bez odlaska u teretanu, jer kako je jednom prilikom napisala na svom Instagram profilu, teretanu posećuje samo kada su u pitanju profesionalni angažmani.

Instagram screenshot @vukiceviclidija

 

 

Pročitajte Kupaći Lidije Vukićević stoji kao saliven: Koliko bi vama bilo potrebno hrabrosti da ovo obučete?

 

Prepoznatljiva po dugoj, crnoj kovrdžavoj kosi, koja joj je kako je svojevremeno izjavila na početku karijere pravila probleme, jer kada je ona započinjala profesionalnu glumačku karijeru, na televiziji su bili popularni partizanski filmovi. Ona je želela da glumi partizanku, ali njena bujna, nemirna kosa nije mogla da se isplete i na taj način ukroti u pletenicu. Nastavljajući, jednom prilikom tokom porodičnog ručka, majka joj je rekla da uradi nešto sa tom kosom, pa je tako ona uzela tu misao zdravo za gotovo, otišla do kupatila, uzela makaze i ošišala se do glave, nakon čega je njena majka bila preneražena. Poznata kao neko ko tokom svoje duge umetničke karijere koja traje skoro četiri decenije važi za damu od stila, kojoj je pored lepote i šarma, upravo bujna kosa nešto po čemu je prepoznaju i izdvajaju, ona je nedavnom objavom na svom Instagram profilu podelila fotografiju da je crne lokne obojila u vino crvenu boju.

Iako ova boja pristaje glumičinom nestašnom duhu i temperamentu, publika je navikla da je vidi sa prepoznatljivom dugom, crnom kosom, pa tako ova promena predstavlja pravu promenu imidža slavne glumice. Pored gorepomenute uloge u seriji "Bolji život" koja ju je proslavila, počela je da glumi i u filmovima, pa je tako glumila ulogu kućne spremačice u "Žikinoj dinastiji", dok je u filmu "Lutalica", tumačila glavnu ulogu Lepe Rade. Danas učestvuje u brojnim domaćim projektima koji su stekli veliku gledanost i naklonost publike, kao što su: "Sinđelići", "Igra sudbine", "Nemoj da zvocaš" i drugima. 

Instagram screenshot @vukiceviclidija

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading