Siniša Mihajlović

Trenuci sreće i osmeha u domu Mihajlovića

Autor:

25.09.2022 19:00

Foto:

Foto:

Krštenje unuke Siniše Mihajlovića: radost i osmeh na licima Siniše i Arijane



Krštenje unuke Siniše Mihajlovića: supruga jednog od najpoznatijih i najuspešnijih srpskih fudbalera, podelila je na svom Instagram profilu trenutke sreće povodom krštenja njihove unuke Violante, koju im je podarila njihova ćerka Virdžinija. Naime, naslednica je došla na svet prošlog oktobra, tako da će još malo napuniti tačno godinu dana. Njeni roditelji, kao i članovi porodice, okupili su se u rimskoj crkvi Bazilika dei Santo Silvestro e Martino ai Monti u kojoj su najveseliji i nasmejani bili svi gosti, ali svakako ponajviše baka i deka Arijana i Siniša Mihajlović.

Instagram screenshot @ariannamihajlovic

 

 

Pročitajte Zajedno mogu sve: Dobre vesti o Mihinom zdravstvenom stanju

 

Pored ćerke i unuke koje su za ovu svečanu priliku ponele iste odevne kombinacije u beloj boji, sa izuzetkom sto je Virdžinija imala elegantno belo odelo, baka Arijana i deka Siniša su se odlučili za nešto ležerniji odevni stil, sa daškom elegancije. Ali, detalj koji je svakako bio najupečatljivi je bio njihov osmeh i radost, koja je isijavala. Nakon vesti da je nekada jedan od najboljih fudbalera i trener fudbalskog kluba Bolonje smenjen sa mesta trenera, izazvala je brojne negativne komentare, pružajući podršku Siniši u trenucima kada je njegovo zdravstveno stanje najvažnije.

Instagram screenshot @ariannamihajlovic

 

 

Siniša je povodom ove odluke svojeremeno izjavio: "Ova avantura nije bila samo fudbal, nije bila samo sport. Nikada neću zaboraviti poruke ohrabrenja koje sam dobio od naših navijača. Koji god dres ubuduće da nosim neću vam biti protivnik, već uvek jedan od vas. Često mi se dešavalo da se pozdravljam sa navaijačima, igračima, klubovima, gradovima, da kažem to zbogom. To je deo karijere fudbalera i trenera, desi se pre ili kasnije. Sportski ciklusi su takvi da se rađaju, razvijaju, daju zadovoljstvo, ponekad su razočaravajući i neminovno dođe kraj. Ništa nije večno. Ovog puta dešava mi se da na sve gledam nekako sa više tuge", kako prenosi Informer.

Iako je od kako je postao trener Bolonje, prošao kroz velika iskušenja i teške situacije, kada mu je pre tri godine dijagnostikovana strašna i ozbiljna bolest, on je nastavio uspešno i sa istom posvećenošću i radom da vodi jedan od najboljih italijanskih fudbalskih klubova. Siniša je za vreme dok je vodio klub uvek davao sve od sebe, ne štedeći se na terenu, prisustvujući treninzima, što mu omogućava da ide visoko uzdignute glave i da ne zamera sebi, kako je jednom prilikom rekao.

Instagram screenshot @ariannamihajlovic

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading