Siniša Mihajlović

Emotivna poruka koja daje snagu: njene reči tope srca

Autor:

16.08.2022 16:00

Foto:

Foto:

Supruga Siniše Mihajlovića snažnom porukom čestitala svom suprugu pobedu



Siniša Mihajlović jedan od najpoznatijih nekadašnjih fudbalera, već nekoliko godina radi kao fudbalski trener u nekim od najpoznatijih italijanskih klubova kao što su: Inter, Bolonja, Katanija, Fjorentina, Milano i Torino. Svoju karijeru je započeo kao levo krilo, da bi nakon što je otišao da igra u Italiju bio prekomandovan u odbranu na kojoj je igrao do kraja svoje profesionalne karijere. Tokom svoje duge i plodonosne karijere, igrao je za reperezentaciju Srbije, kao i za fudbalske klubove Vojvodinu 1988. i Crvenu zvezdu 1990. godine kada i potpisuje ugovor u kojoj se igrao sa velikanima fudbala kao što su: Dejan Savićević, Robert Prosinečki, Vldimir Jugović i mnogi drugi.

Instagram screenshot @ariannamihajlovic

 

 

Pročitajte PONOSNI DEDA! Upoznajte unuku Siniše Mihajlovića, tek je stigla na svet, a već je osvojila SVA SRCA

 

Za reprezentaciju Jugoslavije Siniša Mihajlović je odigrao 63 utakmice i postigao 10 golova, sa kojom je imao priliku i čast da nastupa na Svetskom prvenstvu 1998. godine i Evropskom prvenstvu 2000. godine. Kada je u pitanju fudbaslki stil, Mihajlović je poznat kao jedan od najbolji izvođača slobodnih udaraca u svetu. On i Đuzepe Sinjori su jedini igrači koji su u seriji A, postigli tri pogotka na jednoj utakmici iz slobodnih udaraca. Dok on, zajedno sa svojim kolegom, fudbalerom Andreom Pirlom, drži rekord po broju postignuti golova iz slobodnih udaraca u seriji A. Kada je završio svoju profesionalnu igračku karijeru, radio je kao pomoćni trener Intera do 2008. godine i u tom periodu osvojio je još dve titule prvaka, kao i jedan trofej superkupa Italije.

Siniša Mihajlović vredan i radan, je već sa 17 godina prebačen u prvi tim, nakon što je prošao sve mlađe kategorije Borova iz Vukovara, odakle je rodom. Završio je srednje medicinsku školu kao skoro odličan đak, ali se zbog čestog odsustvovanja sa časova zbog fudbala to promenilo. Pa, ga je tako profesorka iz matematike oborila na popravni, a on je upravo zbog straha od matematike upisao zanat, pa je završio srednje obućarsku školu. Sa 27 godina, oženio je prelepu italijansku voditeljku Arijanu, sa kojom je sklopio građanski brak 1996. godine u Rimu, a 2005. godine su se venčali u manastiru u Sremskim Karlovcima. Ono po čemu je njihovo venčanje bilo drugačije, je što su na pozivnicama za venčanje napisali da ne žele poklone, već da umesto toga svi koji nameravaju nešto da im daruju, umesto toga pomognu Domu za nezbrinutu decu Dečije selo u Sremskim Karlovcima. Njihova ljubav je krunisana sa njihovo petoro dece: ćerkama Viktorijom i Virdžinijom i sinovima Miroslavom, Dušanom i Nikolasom, dok Siniša ima i vanbračnog sina Marka. Njegova supruga sa kojom je u srećnom braku već 26 godina je pored dece njegova najveća podrška i vetar u leđa. Ona je uvek uz njega, bodreći ga i podržavajući u svakom trenutku.

Instagram screenshot @ariannamihajlovic

 

 

Pa, je tako svojom nedavnom objavom na svom Instgarm profilu, podelila sa svojim pratiocima, kada je fudbalski klub Bolonja predvođen njenim suprugom odneo pobedu protiv Lacija, na startu sezone serije A. Ona je ovim povodom napisala nežne reči pune života i podrške, kako smo svi borci u bici života, ali da neki vode, a neki slede, ispod fotografije na kojoj su njih dvoje. On je čovek koji je vredan divljenja, jer je po drugi put pobedio opaku bolest, koja se pred kraj prošle sezone opet vratila. Nastavljajući da radi ono što voli, u čemu uživa i čemu je ceo život posvetio. Iako je uspeo da pobedi bolest, još uvek se nije u potpunosti oporavio. Mora da se posveti svom zdravlju, da vodi računa o sebi, mnogo više nego što je to činio ranije. Jer ima toliko razloga za život, a okružen je porodicom koja ga obasipa ljubavlju i koja ga neguje i podržava.

Instagram screenshot @ariannamihajlovic

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading