Arijana Mihajlović

Žena koja pleni: Koliko Arijana Mihajlović zaista ima godina? Iznenadićete se!

Autor:

23.02.2023 20:00

Foto:

Foto:

Supruga pokojnog Siniše Mihajlovića i u najtežim životnim momentima stajala je hrabro uz svoju decu i osmehom skrivala tugu, koja je ogromna



Uz voljenog supruga Sinišu bila je do samog kraja... Arijana Mihajlović srpskoj javnosti poznata je više od 25 godina. Lepa Italijanka udala se za srpskog fudbalskog asa, a kruna njihove prerano prekinute ljubavi jeste njihovo petoro dece.

Pre nego što je upoznala Sinišu Arijana je bila manekenka i voditeljka, a onda se, kako sama kaže, desila ljubav na prvi pogled.

Pročitajte Rim tuguje - Kovčeg sa Sinišinim telom stigao pred porodicu, Arijana sa ćerkama i sinovima u suzama

– Sa Sinišom je to bila ljubav na prvi pogled. Napustila sam televiziju sredinom 1995. godine jer je on bio u Sampdoriji, a ja u Rimu i nismo se često viđali ‒ rekla je u intervjuu za italijanske medije.

Instagram

 

Arijana Mihajlović godine nikada nije otkrivala

Da bi mogla da isprati karijeru emotivnog partnera, Arijana je odlučila da sve napusti, pa ipak ljubav prema poziranju nije nestala. Nekadašnja manekenka je neosporno lepotica, a njene godine javnosti su skoro nepoznate.

Instagram

 

Prema navodima Italijanskih medija, Arijana je podelila da je rođena 10. novembra, u znaku škorpije, ali godinu rođenja nikada nije otkrila. Ipak, ono što se na internetu, ipak,može pronaći jeste podatak da je Arijana rođenna 1971. godine i da  polako gazi 52. godinu života. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Arianna Rapaccioni Mihajlovic (@ariannamihajlovic) on Jun 25, 2020 at 10:43am PDT

Sudeći po njenom zanosnom izgledu, godine su zaista samo broj, jer ona i posle pet trudnoća izgleda za svaku pohvalu.

Instagram

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Vera

24.02.2023 03:12

Prelepa je! Ima veliku, divnu porodicu u kojoj, na zalost, danas fali samo On, prerano zavrsena ali dozivljena velika ljubav.