Petar Strugar

Drastična promena: Osedeo preko noći

Autor:

21.09.2022 17:30

Foto:

Foto:

Glumac Petar Strugar: potpuna transformacija praćena uz poznate stihove pesme od "Ljubavi do mržnje"



Glumac Petar Strugar: svojom nedavnom objavom na Instagram profilu iznenadio je, ali i zasmejao svoje pratioce pokazavši potpunu transformaciju. Naime, za potrebe snimanja filma, od zanosnog muškarca, pretvorio se u starca, sede kose i brade, lica umornog i izboranog, prikazavši maestralno umeće šminkera kako bi dočarao lika kojeg glumi. Uz pomenute objave, on je fotografije upotpunio pesmom i poznatim stihovima Džeja Ramadansovskog "Od ljubavi do mržnje", sa stihovima: "Od tuge ću za tobom, za noć da ostarim, sve su moje nove bore tvoji putevi sa njim..."

Instagram screenshot @p_strugar

 

 

Pročitajte U neobičnoj pozi izjavljuje ljubav: Uvek ću te voleti

 

Poznati glumac leto je provodio radno, promovišući film "Zlatni dečko" u kojem tumači ulogu zelenaša Sonija, koji je dobio odlične kritike na Niškom filmskom festivalu. Pored promovisanja filma, koji će dobiti i svoju televizijsku formu u vidu 5 mini serija, on je letnji period provodio na hipodrumu i na časovima jahanja sa novim polaznicima, uživajući u šetnjama na stazi i u prirodi u društvu svojih dugogrivih ljubimaca. Pored vremena koje je provodio u jahanju, uživao je u šetnjama sa svojim psom Fridom, pokazivajući joj sve lepote Crne Gore. Divljinu Durmitor planine, zaliv Boke Kotorske i njeno beskrajno plavetnilo.

Nakon početka septembra, glumac se vratio svojim poslovnim obavezama i snimanjima, kao i pozorišnoj sezoni u Narodnom pozorištu, čiji je stalni član nedavno postao u predstavama "Rat i mir" i "Godina vrana". Svojom skorašnjom ulogom u filmu "Zlatni dečko" je pored talenta, prikazao i da je kada je uloga u pitanju umetnost spreman na menjanje ličnog izgleda, pa je tako za taj projekta imao kosu ošišanu do glave.

Instagram screenshot @p_strugar

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading