Petar Strugar

Zgodni moler: Glumac sa zlatnim rukama

Autor:

30.07.2022 15:30

Foto:

Foto:

Izgled Petra Strugara: Ljubav i posvećenost prema životinjama



Izgled Petra Strugara: vredan glumac koji svoju ogromnu ljubav deli i pokazuje na svakom koraku.

Poznati glumac dane provodi u društvu svojih ljubimaca psa Fride i na hipodrumu gde deli zalaske Sunca, uživajući u galopu i laganim šetnjama u svojoj omiljenoj rekreaciji sa lepim četvoronošcima. Petar je poznat kao neko ko je vrlo aktivan, pa tako gde god da se zaputi, da li je to vožnja gradom, odlazak na vežbanje ili timarenje i šetnja sa konjima, vodi svog psa Fridu koja mu je partner u svim dešavanjim i avanturama.

Instagram screenshot @p_strugar

 

 

Pročitajte U neobičnoj pozi izjavljuje ljubav: Uvek ću te voleti

 

Glumac koji je angažovan u Narodnom pozorištu u predstavi  „Rat i mir“, poznat je i kao pasionirani ljubitelj dvotočkaša, sa kojim često jedri dugim durumovima. Letnje dane provodi na hipodrumu i u šumskim šetnjama, koje predstavljaju odmor za dušu i telo. A protekle dane je iskoristio i da sredi i dotera prostor u kojem konji borave, pa se tako nije libio da uzme špahtlu i da sređuje zidove, kako bi konjušnice izgledale lepše, a samim time i bile prijatnije za boravak ovih neverovatnih životinja. Koje borave u ne tako sređenim uslovima na Beogradskom hipodrumu, koji vapi i čezne za renoviranjem i obnovom.

Petar je poznati srpski i crnogorski glumac i voditelj, koji je upisao Akademiju dramskih umjetnosti u Cetinju, ali se ubrzo nakon toga prebacio na Fakultet dramskih umetnosti u Beogradu, jer je još dok je bio na studijama dobio priliku da bude deo glumačkih projekata. Glumac je poznat po liku fudbalera jugoslovenske reprezenatcije Blagoja Marjanovića „Moše“ u filmskom ostavarenju Dragana Bjelogrlića „Montevideo, Bog te video“ i njegova dva nastavka, kao i po filmu „Mali Budo“, ali i po ulozi u seriji „Senke nad Balkanom“. Ovaj poznati glumac, ljubitelj životinja i brze vožnje, angažovan je i u pozorištu sa predstavama „Rat i mir“ i „Boje steka“.

Instagram screenshot @p_strugar

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading