Petar Strugar

Obožavateljka spremna na sve: Ni Biković nije dobio ovakav poklon

Autor:

24.08.2022 18:30

Foto:

Foto:

Glumac Petar Strugar: originalan znak pažnje od najvatrenijih fanova



Glumac Petar Strugar: zavodnik Moša u koga su mnoge dame bile zaljubljene kada je izašao film "Montevideo, Bog te video" u kojem glumi jednu od glavnih uloga, nedavno je na Instagram profilu podelio sa svojim pratiocima objavu u kojoj je prikazao originalan poklon koje je dobio od svoje obožavateljke. U pitanju je personalizovana šolja, na kojoj se nalaze fotografije glumca na kojima je sa svojim dugogrivim prijateljima, konjima u galopu koja sadrži i posvetu.

Instagram screenshot @p_strugar

 

 

Pročitajte U neobičnoj pozi izjavljuje ljubav: Uvek ću te voleti

 

Poznati glumac koji je poznat kao šmeker i zavodnik sa malih ekrana, u privatnom životu je posvećen svojoj deci, prirodi, konjima i svom psu Fridi koja mu pravi društvo na svakom koraku. Bilo da je u pitanju šetnja, timarenje konja, vežbanje u teretani ili vožnja gradom, ona je uvek tu. Kao neko ko je pasionirani ljubitelj ovih životinja, svaki svoj slobodan trenutak van snimanja i pozorišnih predstava provodi na beogradskom hipodrumu držeći časove jahanja ili jednostavno uživajući u šetnji šumskim prostranstvima i zelenim oazama kojih ima u neposrednoj blizini hipodruma.

Instagram screenshot @p_strugar

 

 

Pored glume kojom se bavi više od deset godina, kada je još kao student na Akademiji dramskih umjetnosti u Cetinju, zbog uloge i poslovnog angažmana morao da se preseli u Beograd i prebaci na Fakultet dramskih umetnosti, zbog uloge u filmu "Montevideo, Bog te video" i ljubavi prema životinjama, strastveni je ljubitelj dvotočkaša sa kojim organizuje i učestvuje u druženjima jedreći drumovima. Petra Strugar je nedavno na Filmskim susretima u Nišu promovisao film "Zlatni dečko" u kojem tumači lik Sonija, zelenaša koji usled duga dobija prava nad mladim fudbalerom i nadom u fudbalu, koji je početkom ove godine premijerno prikazan na filmskom platnu.

Pored pomenutih uloga, široj javnosti je poznat i po glavnoj ulozi u filmu "Mali Budo", "Jesen samuraja", seriji "Pet" i "Senke nad Balkanom" u kojoj tumači lik Danila Tomasovića.

Instagram screenshot @p_strugar

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading