Marija Veljković

Prebolela razvod: Pored glumca ne skida osmeh

Autor:

18.09.2022 19:00

Foto:

Foto:

Ljubav Marije Veljković: poznati par uživa na zajedničkom letovanju



Ljubav Marije Veljković: poznato TV lice i voditeljka kviza Slagalica, nedavno je objavila da je u emotivnoj vezi sa srpskim glumcem Rastkom Jankovićem, koji je poznat po ulogama u domaćem filmu "Lajanje na zvezde", kao i seriji "Ubice mog oca". Ona je nedavno na svom Instagram profilu podelila sa svojim pratiocima njihovu zajedničku fotografiju uz jednostavan opis zahvalnosti za ljubav i podršku koju joj sadašnji partner pruža. Poznata voditeljka je na taj način obelodanila svoju vezu sa glumcem, a oni su trenutno na njihovom zajedničkom letovanju u Grčkoj gde uživaju u sunčanim danima i šetnjama.

Instagram screenshot @mare.veljkovic

 

 

Pročitajte Prebolela razvod: Voditeljka predstavila novog dečka i u pitanju je glumac

 

Naime, Marija je na gorepomenutoj mreži podelila fotografije na kojima je u zagrljaju svog partnera, uživajući u morskim čarima, uz kratak i jasan opis ispod fotografije: "Vodi me tamo kraj plavog mora..." upotrebljavajući emotikon koji označava ljubav. Tokom leta Marija je odmarala i uživala u Turskoj u otkrivanju čari i degustiranju gastronomskih specijaliteta sa svojim naslednicima, sinom Đurađom i ćerkama Rosom i Nevom koje je dobila iz braka sa arhitektom Milanom Milanovićem

Instagram screenshot @mare.veljkovic

 

 

Pored njenog angažmana u kvizu Slagalica, harizmatična voditeljka je poznata po tome što učestvuje u kulturno-umetničkom programu "Luda noć" i "Luda narodna noć" sa svojom koleginicom Draganom Kosjerinom. Iako joj uloga voditeljke nije bila prva zamisao kada je započinjala svoju karijeru, ona se snašla u ulozi koja joj je dodeljena. Naime, nakon završenih studija na Akademiji Umetnosti BK Univerziteta, ona je imala nekoliko uloga u domaćim serijama, kao što su: "Mješoviti brak" i "Vojna akademija", a nekoliko godina je igrala predstave u pozorištu Zorana Radmilovića. Da bi nakon što je 2007. godine došla na RTS, njena karijera krenula drugim putem i uzlaznom putanjom, koja je nastavila da se razvija, vodeći i učestvujući u različitim projektima u kojima je osvojila srca publike svojim osmehom i harizmom.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading