Marija Veljković

Prebolela razvod: Voditeljka predstavila novog dečka i u pitanju je glumac

Autor:

04.09.2022 17:00

Foto:

Foto:

Voditeljka Marija Veljković: nasmejana i srećna u društvu svog izabranika



Voditeljka Marija Veljković: poznato TV lice RTS-a koja je široj javnosti poznata kao jedna od voditeljki kviza Slagalica, ali i kulturno-umetničkim programom koji vodi zajedno sa svojim kolegama "Luda noć" i "Luda narodna noć", osvojila je srca publike svojm šarmom i osmehom. Ali, njena karijera nije započela kao karijera voditeljke, već je Marija imala druge planove. Završila je Akademiju umetnosti BK univerziteta, a prva uloga joj je bila u domaćoj seriji "Mješovit brak" 2003, u kojoj se pojavila u jednoj epizodi. Nakon završetka studija 2004. goine, vodila je različite dečije emisije, posle kojih se posvetila svoj glumačkoj karijeri. Nekoliko godina je igrala predstave u pozorištu Zoran Radmilović, da bi početkom 2000-ih, tačnije 2007. godine došla na RTS. 

Instagram screenshot @mare.veljkovic

 

 

Pročitajte Posle suza i razvoda Marija Veljković konačno ima povod za sreću

 

Ubrzo nakon početka rada na RTS-u i vođenja Slagalice njena profesionalna karijera kreće uzlaznom putanjom, pa je tako imala priliku da se pojavi u seriji "Vojna akademija" i filmu koji je rađen po njenim motivima. Pored rada na televiziji u razliličitim formatima i projektima, Marija učestvuje u nekoliko pozorišnih predstava,a bila je i deo projekta sinhronizovane Diznijeve serije "Sofija Prva". S' obzirom da je ostvarena u ulozi majke, sa svojom koleginivom Kristinom Radenković snima video materijal u kojem govori o trudnoći i majčinstvu, a ovoj temi je posvetila i knjigu koju je napisala. 

Poznata voditeljka je od 2007. godine bila u emotivnoj vezi ssa arhitektom Milanom Milovanovićem sa kojim se venčala 2011. godine, a njihovu ljubav su krunisali naslednicima: sinom Đurađom, ćerkom Rosom i Nevom. Marija je pored radnih obaveza i snimanja koja su bila ređa tokom letnjeg perioda, uživala sa svojim naslednicima na letovanju u Turskoj, obilazeći grad i uživajući u vodenim avanturama. Nedavnom objavom na svom Instagram nalogu je sa svojim pratiocima podelila fotografiju na kojoj je nasmejana sa svojim novim izabranikom glumcem Rastkom Jankovićem, sa jednostavnim opisom zahvalnosti za ljubav i podršku.

Glumac Rastko je javnosti poznat po ulozi u domaćem filmu "Lajanje na zvezde" i seriji "Ubice mog oca". Iako je par do nedavno krio svoju vezu, slikom na kojoj su oboje nasmejani i vidno raspoloženi govori da uživaju u svojoj ljubavi. 

Instagram screenshot @mare.veljkovic

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading