Priča nedelje

Marija Veljković nakon razvoda izgubila neke prijatelje, ali shvatila bitnu činjenicu!

Autor:

21.12.2021 12:30

Foto:

Foto:

Televizijska voditeljka Marija Veljković govori kako je posle razvoda ostala bez nekih prijatelja, ali da su je zato pozitivno iznenadili ljudi na koje ranije nije računala



Iza televizijske voditeljke Marije Veljković (41) je turbulentna i teška godina koju je obeležio kraj desetogodišnjeg braka sa arhitektom Milanom Milovanovićem, s kojim je dobila troje dece, sina Đurađa i kćerke Rosu i Nevu. Posle odluke o razvodu, izgubila je neke prijatelje.

Pročitajte i Tek mi predstoje rezovi u životu: Marija Veljković iskreno o razvodu

Jakov Simović/Gloria

 

- Borba i rezovi u životu tek mi predstoje i imam snage za to. Kad mi je bilo najteže, shvatila sam da imam troje drage, vesele, pametne, lepe i dobre dece. Imam i mamu i tatu koji su, sva sreća, živi, zdravi i mudri. To je moj vetar u leđa i moja podrška. Postoje neki momenti, ima ih svako od nas, kad sve što imate uzimate zdravo za gotovo. I možda se, kad dođu životni problemi i loši periodi, treba vratiti na tu srž, da imate one zbog kojih vredi boriti se, živeti i gurati dalje. Ja ih imam mnogo, i decu, i mamu i tatu, tu su i prijatelji i bliske osobe - rekla je Marija na svom jutjub kanalu i priznala da joj je drugi veliki pad u ovoj godini bio gubitak nekih prijatelja.

Ostatak intervjua pročitajte u aktuelnom izdanju magazina Gloria!

Komentari. (0)

Loading